The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautorisert oversettelse til nederlandsk

Statsautoriserte oversettelser av offisielle dokumenter fra norsk til nederlandsk

En faglig korrekt oversettelse forutsetter korrekt språkbruk. The Native Translator har stor erfaring med nederlandsk oversettelse av alle slag. Vi leverer kvalitetssikrede oversettelser til nederlandsk for næringslivet med fokus på forretningsmessig service. Vårt mål er å tilby våre kunder, enten det er landets største selskaper, små og mellomstore bedrifter eller privatpersoner, nederlandske oversettelser av høy kvalitet, med kortest mulig leveringstid og til riktig pris.

Statsautorisert oversettelse online fra norsk til nederlandsk - slik fungerer det.

Velg kilde- og målspråkene og last opp et skannet dokument på vår oversettelseportal. Vi vil informere deg om både pris og leveringstid innen ett minutt. Deretter velger du om du vil ha dokumentet oversatt av en statsautorisert nederlandsk oversetter, og om du vil at vi skal sende deg en papirkopi. En PDF-kopi av originalen (med stempel) vil bli sendt over Internett så snart oversettelsen er ferdig, og hvis du ønsker, vil en papirkopi leveres med vanlig post innen 2-5 dager.

Morsmålstalende ekspertoversettere

Spesialister som oversetter til sitt morsmål leverer bedre oversettelser fordi de er i sitt rette element – både språklig og når det gjelder fagfeltet som skal oversettes. Dette betyr at du som kunde vil motta førsteklasses spesialistoversettelser som klinger godt hos dine lesere. Du får kvaliteten du trenger fra en oversetter som:

  • er en profesjonelt kvalifisert oversetter;
  • har spesialistkunnskap;
  • oversetter til sitt nederlandske morsmål.

Høyt anerkjente nederlandske oversettere

Vi har fått internasjonal ISO 17100-standard for våre oversettertjenester og er derfor underlagt strenge kvalitetskontroller både for oversettelser og for andre tjenester. Deler av prosessen for kvalitetssikring pålegger oss å tilfredsstille fire øyne-prinsippet, dvs. at alle oversettelser blir gjennomgått hver for seg, revidert og sluttført av en annen oversetter som er kvalifisert innenfor det relevante fagfeltet.

Fortrolighet er en selvfølge for oss

Vi behandler ofte store mengder sensitiv informasjon og det er derfor av høyeste betydning for oss å beholde denne informasjonen konfidensiell.

Rask tilbakemelding – over hele verden

Våre globale aktiviteter (kontorer i Europa, Asia og Amerika) sikrer deg at minst ett kontor alltid er tilgjengelig for å svare på dine forespørsler, når som helst på døgnet. Vi garanterer deg et bindende tilbud innen en time etter at vi har mottatt dine dokumenter.

Kontakt

Ta gjerne Opens window for sending emailkontakt med oss når som helst (24 timer) for enhver videre informasjon du måtte ønske.

Du kan be om et pristilbud og bestille din oversettelse direkte på nett her <Opens internal link in current windowfå et tilbud>

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til kvalitetsstandarden ISO 170100, spesialisert for produksjon av nederlandske oversettelser med kvalitetsgaranti via Internett.