Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Profesjonell oversettelse fra norsk til engelsk ISO 17100 sertifisert

 

Statsautorisert oversettelse og fagoversettelse innen jus, økonomi, markedsføring, medisin og teknikk til engelsk

Trenger du å oversette offentlige dokumenter, avtaler, regnskap, karakterer og sertifikater som er juridisk bindende dokumenter fra norsk til engelsk kreves det ofte en statsautorisert oversetter. Vi har et stort team av oversettere mellom norsk og engelsk, både statsautoriserte translatører og fagoversettere, med fagkompetanse innen jus, økonomi, markedsføring, medisin og teknikk.

Statsautorisert oversettelse fra norsk til engelsk

Gjennom vårt online bestillingssystem mottar du straks et gratis, uforpliktende fastpristilbud med en konkret leveringstid. Årsberetninger, økonomidokumenter, kontrakter o.l. blir oversatt online - raskt, rimelig og lettvint! Oversettelsene utføres av autoriserte oversettere som bor i Norge eller i det landet som oversettelsen er beregnet for. Oversetterne våre er autorisert i ulike land og kan utføre autoriserte eller sertifiserte oversettelser til engelsk av offentlige dokumenter.

Fagoversettelse fra norsk til engelsk

Vi er et oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO 17100, noe som stiller store krav til ikke bare hvem vi leier inn som oversettere, men også til våre interne kvalitetsprosedyrer. En god oversettelse må videreformidle fakta, budskapet og ha god språklig kvalitet. Den må være godt tilpasset målgruppen av oversettelsen. Når det gjelder teknisk oversettelse, er en teknisk terminologi stadig viktigere (dette gjelder selvfølgelig for enhver oversettelse).

Morsmålsprinsippet

Morsmålsprinsippet er i fokus for oversettelser til engelsk og er svært viktig når vi skal vurdere oppdrag til oversettere av dine dokumenter. Prinsippet er at en oversetter kun skal oversette til sitt morsmål. En engelsk morsmålstaler oversetter tekster til engelsk, en norsk morsmålstaler oversetter innhold til norsk osv. En morsmålstaler er en person som er født, oppvokst og har skolegang og utdannelse i et land der målspråket er landets offisielle språk. Alt etter hvilken type engelsk teksten skal oversettes til, det være seg australsk-engelsk, amerikansk-engelsk eller britisk-engelsk, bruker vi en oversetter som har den aktuelle språkversjonen som morsmål.

Taushetsplikt

Vi har absolutt taushetsplikt mht behandling av kundens data og dokumenter. Våre fagoversettere har forpliktet seg til å holde slik informasjon konfidensiell.

Her kan du bestille oversettelse av et dokument fra norsk til engelsk

Her kan du bestille en fagoversettelse fra norsk til engelsk eller en bekreftet autorisert oversettelse av juridiske dokumenter til engelsk. Last opp ditt dokument og bestill direkte i vår Oversetterportal.

Kontakt og flere opplysninger

Trenger du mer informasjon? Kontakt oss på E-Mail – vi er tilgjengelige 24/7, hele året!

The Native Translator er et ISO 17100 sertifisert online-oversetterbyrå som har spesialisert seg på direkte levering av engelske kvalitetsoversettelser online.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>