The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Teknisk oversettelsestjeneste

Spar tid og ressurser – la oss gjøre jobben

Tradisjonelt sett har oversettelse av tekniske dokumenter være både tid- og ressurskrevende samt svært kostbart. The Native Translator har utviklet et spesielt oversettelsessystem som både forenkler prosessene og reduserer prisene for oss – og for deg. Med over 5.500 kvalifiserte tekniske oversettere, som jobber i vårt spesielt tilpassede system, har vi mulighet til å tilby kostnadseffektive oversettelsesløsninger innenfor en mengde bransjer og språk.

Grundig kvalitetssikring av våre tekniske oversettere

Vårt kvalitetssikringsteam tester og kontrollerer alle oversetterne som jobber for The Native Translator. Vi tilbyr kun de aller dyktigste lingvistene jobb hos oss, og du som kunde kan derfor føle deg trygg på at materialet ditt blir grundig og feilfritt oversatt. I forbindelse med vår tekniske oversettelsestjeneste fokuserer vi primært på kvalitet. Så la oss ta ansvar for å finne den beste fagoversetteren ut i fra dine behov – vi har nemlig over 5.500 kyndige lingvister tilgjengelig til en hver tid! Vi garanterer at den håndplukkede oversetteren som jobber med nettopp ditt prosjekt har dyptgående kjennskap til det gitte fagfeltet. Språk og terminologi har hele tiden vår fulle oppmerksomhet. Det er slik The Native Translator sikrer suverene resultater – hver gang. 

Profesjonelle oversettelser med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til den internasjonale ISO17100-standarden, et anerkjent kvalitetskriterie som gjelder spesielt for oversetterbyråer. Vårt arbeid gjennomgås jevnlig av Austrian Standards Institute, som tjener som den internasjonale sertifiserende myndigheten. Dette gir deg således, som vår klient, det høyeste nivået av sikkerhet.

Konfidensialitet er vår etiske standard

Vi håndterer sensitiv informasjon hver eneste dag. Vi er alltid nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

Kontakt og tilbud

Skulle du ønske ytterligere informasjon, inviterer vi deg til å ta kontakt med oss hele døgnet via Opens window for sending email e-post.

Du kan få pristilbudet ditt på rett her under etter minutt, og også bestille oversettelsen din direkte online « Opens internal link in current windowvis pristilbud »

The Native Translator er et ISO17100-kvalitetssertifisert oversetterbyrå online, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede tekniske oversettelser direkte gjennom Internett.