Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Teknisk oversettelsestjeneste ISO 17100

Spar tid og ressurser – la oss gjøre jobben

Tradisjonelt sett har oversettelse av tekniske dokumenter være både tid- og ressurskrevende samt svært kostbart. The Native Translator har utviklet et spesielt oversettelsessystem som både forenkler prosessene og reduserer prisene for oss – og for deg. Med over 5.500 kvalifiserte tekniske oversettere, som jobber i vårt spesielt tilpassede system, har vi mulighet til å tilby kostnadseffektive oversettelsesløsninger innenfor en mengde bransjer og språk.

Grundig kvalitetssikring av våre tekniske oversettere

Når du trenger oversettelser av tekniske og vitenskapelige dokumenter og innhold, trenger du en oversetter som både har språket som morsmål, og som er ekspert på temaet. Våre oversettere av teknisk innhold har en omfattende forståelse av din industri og terminologi. Så la oss ta ansvar for å finne den beste fagoversetteren ut i fra dine behov – vi har nemlig over 5500 kyndige lingvister med mange års erfaring fra forskjellige tekniske fagfelt, for eksempel ingeniørfag, teknologi, vitenskap og bilbransjen. Vi garanterer at den håndplukkede oversetteren som jobber med nettopp ditt prosjekt har dyptgående kjennskap til det gitte fagfeltet. Språk og terminologi har hele tiden vår fulle oppmerksomhet. Det er slik The Native Translator sikrer suverene resultater – hver gang.

Vi oversetter blant annet:

    •    Bruksanvisninger
    •    Instruksjonsbøker
    •    Fagtekster
    •    Sikkerhetsdatablad
    •    Teknisk dokumentasjon

Profesjonell teknisk oversettelse med vår kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator har som mål å levere oversettelser med teknisk kvalitet av beste standard. For å oppnå denne standarden er ISO 17100:2015/Amd:2017-sertifisert (tidligere EN 15038), og det har vi vært siden 2011. Disse sertifiseringene opprettholdes gjennom regelmessig evaluering utført av et godkjent evalueringsorgan. Dette gir deg således, som vår klient, det høyeste nivået av sikkerhet.

Konfidensialitet er vår etiske standard

Vi har en stor kundebase av internasjonale foretak, advokater og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og at vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Vi inngår gjerne egne fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det.

Ønsker du et tilbud på en kvalitetssikret teknisk oversettelse, eller trenger du mer informasjon?

Du kan kontakte oss døgnet rundt på e-post for å få mer informasjon.

Her kan du både få et tilbud og bestille en oversettelse. Klikk på PRISBEREGNER.

The Native Translator er et ISO 17100-kvalitetssertifisert oversetterbyrå online, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede tekniske oversettelser.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>