Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Profesjonell oversettelse av hjemmesider

Visste du at åtte av ti velger å kjøpe eller engasjerer seg kun hvis informasjonen om et produkt eller en tjeneste finnes på deres eget språk?

Når man beveger seg ut på nye, internasjonale markeder er første bud: få frem budskapet ditt på mottakerens morsmål, og ha kundens kulturelle betingelser i bakhodet når du skal selge henne eller han ditt produkt. Høye oversettelsespriser har historisk sett gjort det problematisk for mange bedrifter å treffe blink på nye markeder. The Native Translator vet viktigheten av teknisk nøyaktig kommunikasjon og oversettelse, og våre smarte nettsideoversettelsesverktøy- og systemer gjør hjemmesideoversettelse og lokalisering mulig til en rimelig pris. Vi har over 5500 profesjonelle oversettere og lingvister tilgjengelig til en hver tid – slik at du som kunde kan nyte godt av våre fornuftige priser og oversettelsesløsninger.

Begynn med å stille deg selv følgende spørsmål, slik at du får et godt utgangspunkt å jobbe ut fra:

    1    Inkluderer nettpubliseringsverktøyet (CMS) støtte for språkhåndtering?
    2    Hvilke språk vil du at nettstedet ditt skal oversettes til?
    3    Skal alle sidene oversettes til alle språk?
    4    Er du fornøyd med kildeteksten?

Språket vårt

Oversettelse handler ikke bare om å oversette en tekst fra et språk til et annet. Det handler også i stor grad om å “snakke” et språk som mottakeren kan forstå. Kultur- og språkforskjeller kan lett påvirke hvordan et innhold fortolkes og oppfattes.

Her er noen av de språkene vi oversetter hjemmesider til og fra: arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, flamsk, fransk, gresk, hindi, islandsk, italiensk, irsk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, portugisisk, polsk, rumensk, russisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tsjekkisk, tysk, tyrkisk, ukrainsk og ungarsk.

Profesjonell oversettelse av hjemmesider med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator har som mål å levere oversettelser med teknisk kvalitet av beste standard. For å oppnå denne standarden er ISO 17100:2015/Amd:2017-sertifisert (tidligere EN 15038), og det har vi vært siden 2011. Disse sertifiseringene opprettholdes gjennom regelmessig evaluering utført av et godkjent evalueringsorgan.

Konfidensialitet er vår etiske standard

Vi håndterer sensitiv informasjon hver eneste dag. Vi er alltid nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

Ønsker du et tilbud på en oversettelse, eller trenger du mer informasjon?

Du kan kontakte oss døgnet rundt på e-post for å få mer informasjon.

The Native Translator er et ISO 17100-kvalitetssertifisert oversetterbyrå online, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede oversettelser direkte gjennom Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>