The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Oversettelsestjeneste for turisme og reiseliv

Skreddersydde oversettelser til konkurransedyktige priser

I fobindelse med vår oversettelsestjeneste for turisme og reiseliv har vi bred erfaring fra reiselivsnæringen. For å imøtekomme et marked i stadig endring tilbyr vi kvalitetsoversettelser med gode løsninger til lave priser. For å gi deg en best mulig pris tilbyr vi individuelle priskvoteringer for hver enkelt oppgave. Prismodellen lages på bakgrunn av oversettelsesprosjektets innhold, tidsramme og terminologi. Vi produserer nøyaktige oversettelser til alle språk. Blant kundene våre innen reiseliv finner du hotellkjeder, flyselskaper og reisebyråer.

Bransjekunnskap

Våre oversettere har bakgrunn fra turisme og reiseliv, og har fagkunnskap om tekniske begreper, fagtermer, bookingprosesser og bransjeutvikling. Fordi vi alltid tildeler oversettelsesprosjektene til oversettere som har måltekstens språk som morsmål kan vi garantere at innholdet er velskrevet og korrekt.

Brukervennlige systemer

Vår oversettelsestjeneste for turisme og reiseliv har en egen oversettelsesplattform som håndterer oversettelsesprosessen fra start til slutt. Ettersom våre oversettere arbeider digitalt i vårt avanserte administrasjonssystem for oversettelse, er vi i stand til å kontrollere kvalitet, kontekst, reserverte ord og kan aktivere samarbeid i sanntid med en prosjektleder. Dette gjør at oversetteren kan arbeide raskere, noe som er en viktig faktor for å redusere sluttkostnadene. Arbeidsprosessen bidrar til at vår oversettelsestjeneste for turisme og reiseliv kan tilby deg kvalitetsoversettelser til meget konkurransedyktige priser.

Vi oversetter følgende materiale innen reiseliv og turisme:

  • Brosjyrer
  • Reiseguider
  • Reklamepublikasjoner
  • Skilting og veibeskrivelser
  • Sikkerhetsinformasjon
  • Innhold til nettsider for turisme

Profesjonelle oversettelser med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til den internasjonale ISO17100-standarden, et anerkjent kvalitetskriterie som gjelder spesielt for oversetterbyråer. Vårt arbeid gjennomgås jevnlig av Austrian Standards Institute, som tjener som den internasjonale sertifiserende myndigheten. Dette gir deg således, som vår klient, det høyeste nivået av sikkerhet.

Konfidensialitet er vår etiske standard

Vi håndterer sensitiv informasjon hver eneste dag. Vi er alltid nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

Skulle du ønske ytterligere informasjon, inviterer vi deg til å ta kontakt med oss hele døgnet via Opens window for sending email e-post.

Du kan få pristilbudet ditt på rett her under etter minutt, og også bestille oversettelsen din direkte online « Opens internal link in current windowvis pristilbud »

The Native Translator er et ISO17100-kvalitetssertifisert oversetterbyrå online, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede oversettelser direkte gjennom Internett.