Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

ISO 17100 sertifisert nettbasert oversettelsesbyrå

Ett oversettelsesbyrå med noen av bransjens beste språkfolk

Formålet med The Native Translator som oversettelsesbyrå er å tilby innfødte oversettere, og gi adgang til de beste oversetterne som er bosatt i hjemlandet sitt, med et enkelt klik online. Vi tilbyr oversettelsestjenester til og fra de fleste språk og til alle døgnets tider. Som fullserviceleverandør av språktjenester leverer vi oversettelse, språkvask, korrektur og produksjonsdesign.

Eksempler på hva vi kan oversette for deg eller ditt firma:

  • Generell oversettelse
  • Juridisk oversettelse
  • Medisinsk oversettelse
  • PR- og markedsføringsoversettelse
  • Statsautorisert oversettelse
  • Teknisk oversettelse
  • Økonomisk oversettelse

Hva er en statsautorisert oversettelse?

En statsautorisert oversettelse er utført av en statsautorisert translatør som har fått utlevert en offentlig translatørbevilling, og som dermed er bemyndiget til å stemple og bekrefte med sin underskrift at oversettelsen er en fullstendig og nøyaktig gjengivelse av kildeteksten.

Nettbasert oversettelsesbyrå for statsautorisert oversettelse

Vi er globalt ledende leverandør av statsautorisert oversettelse, og kan tilby autorisert oversettelse til og fra omkring 100 forskjellige språk. Vi kan tilby statsautoriserte oversettelser av f.eks. rettsdokumenter, pasientjournaler, vitnemål, attester og andre offentlige dokumenter. Vi har over 5.500 profesjonelle oversettere på lønningslista, og vi har alltid en kvalifisert oversetter tilgengelig som matcher dine behov og krav. Siden språket inneholder så mye mer enn bare ord, oversetter oversetterne våre bare til sitt eget morsmål.

Språket vårt

Oversettelse handler ikke bare om å oversette en tekst fra et språk til et annet. Det handler også i stor grad om å “snakke” et språk som mottakeren kan forstå. Kultur- og språkforskjeller kan lett påvirke hvordan et innhold fortolkes og oppfattes. Her er noen av de språkene vi oversetter tekster og dokumenter til og fra: arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, flamsk, fransk, gresk, hindi, islandsk, italiensk, irsk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, portugisisk, polsk, rumensk, russisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tsjekkisk, tysk, tyrkisk, ukrainsk og ungarsk.

Profesjonelle oversettelser med vår kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator har som mål å levere oversettelser med teknisk kvalitet av beste standard. For å oppnå denne standarden er ISO 17100:2015/Amd:2017-sertifisert (tidligere EN 15038), og det har vi vært siden 2011. Disse sertifiseringene opprettholdes gjennom regelmessig evaluering utført av et godkjent evalueringsorgan. Dette gir deg således, som vår klient, det høyeste nivået av sikkerhet.

For oss er fortrolighet en selvfølge

Vi har en stor kundebase av internasjonale foretak, advokater og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og at vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Vi inngår gjerne egne fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det.

Ønsker du et tilbud på en kvalitetssikret oversettelse, eller trenger du mer informasjon?

Du kan kontakte oss døgnet rundt på e-post for å få mer informasjon.

Her kan du både få et tilbud og bestille en oversettelse. Klikk på PRISBEREGNER.

The Native Translator er et ISO 17100-kvalitetssertifisert oversetterbyrå online, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede oversettelser direkte gjennom Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>