Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Profesjonell oversettelsestjeneste for dokumenter

Oversettelse av dokumenter online

Våre profesjonelle oversettelsestjenester er rettet mot bedrifter og organisasjoner med et vanlig behov for oversettelse, korrekturlesing og andre språktjenester som setter høye krav til kvalitet, konsistens og personlig service.

Vi er industrispesialister

Uansett om feltet ditt er juss, økonomi, medisin eller teknologi, kan vi hjelpe deg. Våre oversettere er spesialister på sitt felt, og med mer enn 5.000 spesialiserte oversettere, kan vi fullføre nesten alle typer oversettelsesoppgaver.

Hos oss får du ditt eget oversettelsesteam

Som en kunde hos The Native Translator får du ditt eget oversettelsesteam. Direkte kontakt med en prosjektleder som alltid håndterer alle prosjektene du betror oss. Vi velger en gruppe oversettere som alltid vil arbeide med prosjektene dine for å sikre konsistens i stil og uttrykk for både de tekstene vi oversetter for deg i dag og de vi vil oversette i fremtiden. Vi kombinerer lokal ekspertise med internasjonal skalerbarhet, slik at du kan spre budskapet på en konsekvent måte, og din merkevares integritet og konsistens blir opprettholdt.

Hvis du har noen spørsmål eller trenger råd og/eller hjelp, må du ikke nøle med å kontakte oss via e-post døgnet rundt.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100. Vi har spesialisert oss på å levere oversettelser av høy kvalitet direkte via nettet.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>