The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Oversettelsesbyrå sertifisert i henhold til ISO 17100.

The Native Translator er del av The Translator Group, ett av verdens ledende oversetterbyråer. Vi leverer høykvalitets oversettelser til de beste prisene på markedet.

Et oversettelsesbyrå skal levere tekster som har de riktige bransjeuttrykkene, skrevet for din målgruppe. Et profesjonelt oversettelsesbyrå må derfor ha talentfulle oversettere med industrispesialisering, spesialiserte oversettere som kjenner feltet og dets spesifikke terminologi. Vi tilbyr oversettelser i  feltene medisin, farmasi, finans, juss, teknologi.

Faglige morsmålsoversettere

Faglige oversettere som oversetter til morsmålet sitt har de beste forutsetningene for å levere gode oversettelser, både når det gjelder språk og fagområde/tema. Det betyr at du som kunde vil motta en faglig oversettelse av høy kvalitet tilpasset målgruppen din. En oversetter

  • om har fullført en yrkesutdanning innen oversettelse,
  • som har nødvendige faglige kunnskaper og
  • som oversetter til morsmålet sitt,

leverer den kvaliteten som du forventer.

Taushetsplikt er en selvfølge for oss

Vi håndterer ofte sensitive opplysninger og legger selvsagt stort vekt på streng taushetsplikt.

Raske svar – hvor som helst i verden

Vi tilbyr tjenestene våre over hele verden (gjennom kontorer i Europa, Asia og Amerika). Derfor er det alltid minst ett kontor som når som helst kan svare på forespørslene dine - dag og natt. Vi garanterer for at du mottar et bindende pristilbud innen en time etter at vi har mottatt dokumentene dine. 

Kontakt

Ønsker du et uforpliktende tilbud med pris og leveringstid? Eller har du spørsmål om autoriserte oversettelser?

Ta kontakt med oss! Be om et tilbud eller bestill en oversettelse direkte/online her:  «Vis tilbud»

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100. Vi har spesialisert oss på å levere oversettelser av høy kvalitet direkte via nettet.