The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Medisinsk oversettelse til engelsk

Professionel medicinsk oversættelse fra norsk til engelsk

Hos The Native Translator jobber vi med oversettelser av medisinske tekster for både offentlige institusjoner og private farmasøytiske selskaper. Vår erfaring med medisinske tekster er en god garanti for deg, slik at du trygt kan overlate din medisinske oversettelse til oss.

Faglige morsmålsoversettere

Våre oversettere er spesialisert innen medisin og farmasi, har målspråket som morsmål og har flytende kildespråkkunnskaper. Vi bruker CAT-verktøy for å sikre konsistens i terminologi og i oversettelsene du bestiller nå, men også for oversettelsen du vil bestille i fremtiden. Ved å bruke CAT-teknologi, er det også mulig for oss å holde prisene lave ved at vi gjenbruker tekster som allerede er oversatt.

Høyt akkrediterte oversettertjenester

Vi er godkjent i henhold til den internasjonale standarden for oversettertjenester ISO 17100, og våre oversettelses- og andre tjenester må derfor tilfredsstille strenge kvalitetskrav. Alle ferdige oversettelser blir kvalitetssikret etter «4-øyne-prinsippet». Det innebærer at en uavhengig oversetter nr. 2 med samme faglige spesialisering kontrollerer oversettelsen en siste gang og klargjør den for levering.

Taushetsplikt er en selvfølge for oss

Vi håndterer ofte sensitive opplysninger og legger selvsagt stort vekt på streng taushetsplikt.

Raske svar – hvor som helst i verden

Vi tilbyr tjenestene våre over hele verden (gjennom kontorer i Europa, Asia og Amerika). Derfor er det alltid minst ett kontor som når som helst kan svare på forespørslene dine - dag og natt. Vi garanterer for at du mottar et bindende pristilbud innen en time etter at vi har mottatt dokumentene dine. 

Kontakt

Ønsker du et uforpliktende tilbud med pris og leveringstid? Eller har du spørsmål om autoriserte oversettelser? Ta Opens window for sending email kontakt med oss! Be om et tilbud eller bestill en oversettelse direkte/online her: «Vis tilbud»

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100. Vi har spesialisert oss på å levere oversettelser av høy kvalitet direkte via nettet.