Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Profesjonell medisinsk oversettelse til engelsk

Professionel medicinsk oversættelse fra norsk til engelsk

Oversettelser innen medisin og livsvitenskap må holde en svært høy standard. Derfor er det viktig å bruke kvalifiserte oversettere med bransjeerfaring, som er kjent med fagterminologien. Vi benytter statsautoriserte translatører eller andre høyt kvalifiserte oversettere som har lang erfaring med medisinsk oversettelse og kan terminologin. Vi har jobbet med medisinsk oversettelse siden 2005 og vår lange erfaring med medisinske tekster er en god garanti for deg, slik at du trygt kan overlate din medisinske oversettelse til oss. Vi håndterer dokumenter som epikriser, laboratorietester, medisinske brosjyrer med mer.

Faglige morsmålsoversettere

Våre oversettere er spesialisert innen medisin og farmasi, har målspråket som morsmål og har flytende kildespråkkunnskaper. Prinsippet er at en oversetter kun skal oversette til sitt morsmål. En engelsk morsmålstaler oversetter tekster til engelsk, en norsk morsmålstaler oversetter innhold til norsk osv. En morsmålstaler er en person som er født, oppvokst og har skolegang og utdannelse i et land der målspråket er landets offisielle språk.

Profesjonell medisinsk oversettelse til engelsk med kvalitetsgaranti: ISO 17100

Historisk har The Native Translator hatt en ledende posisjon blant Europas oversettelsesbyråer når det gjelder sertifisering. Vi var et av de første oversettelsesbyråene som ble kvalitetssertifisert, allerede i 2011. I tillegg til ISO 17100-sertifiseringen overholder vi også kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informasjonssikkerhet og fortrolighet, ISO 27001. Les mer om våre kvalitetssertifiseringer.

Taushetsplikt er en selvfølge for oss

Dersom du ber om et tilbud, blir teksten din kun lest av vår prosjektleder og den aktuelle translatøren. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og at vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Dersom oversettelsen din ikke blir igangsatt, blir dokumentet slettet fra våre systemer.

Medisinsk oversettelse til engelsk med trygg betaling på nett

Du betaler med kredittkortet ditt på nett via PayPal eller Saferpay, en trygg sveitsisk betalingsløsning (vi er PCI Security Standards-sertifisert). Du kan enkelt få et tilbud og bestille en medisinsk oversettelse til engelsk av dine dokumenter på nett i vår oversettelsesportal.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100. Vi har spesialisert oss på å levere medisinske oversettelser av høy kvalitet direkte via nettet.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>