Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Oversettelse av juridiske dokumenter, kontrakter og avtaler

Oversettelse av juridiske fagtekster

Våre oversettere er spesialiserte juridiske oversettere med lang erfaring i å oversette juridiske tekster. De har jusseksamen og er godt kjent med sitt lands juridiske system, kjenner den lokale kulturen og selvfølgelig også den juridiske terminologien. Vi oversetter dokumenter innen forretningsjus, verdipapirrett, forsikringsrett, opphavsrett, konkurranserett, gjeldsforhandling og konkurs, fast eiendom, stiftelser, offentlig rett samt sivilprosess og straffeprosess.

Statsautoriserte juridisk oversettelser

Vi leverer statsautorisert juridisk oversettelse mellom norsk og 25 andre språk, samt også sertifisert oversettelse mellom ytterligere 85 språk. Vi kan tilby statsautoriserte oversettelser av f.eks. rettsdokumenter, pasientjournaler, vitnemål, attester og andre offentlige dokumenter

Våre klienter

Våre nåværende kunder inkluderer internasjonale børsnoterte selskaper, internasjonale advokatfirmaer og små og mellomstore bedrifter i alle felt fra hele verden.

Konfidensiell håndtering

Som vår kunde kan du føle deg trygg med å betro dokumentene dine til oss. Konfidensialitet er en selvfølge generelt, men vi signerer også konfidensialitetsavtaler for bestillinger som spesifikt krever det.
Hvis du har noen spørsmål og trenger råd og/eller hjelp, vil vi gjerne hjelpe. Du kan nå oss døgnet rundt via e-post.

The Native Translator er et nettbasert oversetterbyrå sertifisert i henhold til ISO 17100 og vi spesialiserer oss på å levere høykvalitets oversettelse med spisskompetanse innen juridik direkte over Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>