Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Vi er spesialister innen finans og økonomi og kjenner terminologien

Oversetting av finansinformasjon

The Native Translator leverer høykvalitets, statsautorisert finansiell oversettelse mellom 25 språk og sertifisert finansiell oversettelse mellom 100 språk. Takket være vår globale tilstedeværelse, kan vi kombinere lokal ekspertise med internasjonal skalerbarhet.

Finansielle oversettere med spisskompetanse

Våre finansielle oversettere med spisskompetanse kan håndtere et bredt spekter av finansielle tekster. De har alle inngående kunnskap om emnet og opplæring, samt erfaring fra finanssektoren. Dette sikrer faglig og riktig bruk av terminologi i alle dine oversettelser.

Våre klienter

Selskaper i en rekke sektorer, eksempelvis bank, forsikring og kapitalforvaltning, benytter vår profesjonelle finansielle oversettelsetjeneste.  Vi arbeider også for noen av Europas ledende advokatfirmaer og et stort antall multinasjonale selskaper.

Konfidensiell håndtering

Som kunde hos The Translator Group, kan du føle deg trygg med å betro dokumentene dine til oss. Konfidensialitet er en selvfølge generelt, men vi signerer også konfidensialitetsavtaler for bestillinger som spesifikt krever det.
Hvis du har noen spørsmål og trenger råd og/eller hjelp, vil vi gjerne hjelpe. Du kan nå oss døgnet rundt via e-post.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100. Vi har spesialisert oss på å levere oversettelser av høy kvalitet direkte via nettet.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>