Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

The Native Translator – et ISO 17100 sertifisert oversettelsesbyrå for oversettelser til eller fra svensk.

Du kan gi oss i oppdrag å utføre en faglig og/eller autorisert oversettelse til eller fra svensk mot 30 andre språk, f.eks. engelsk – svensk, norsk – svensk eller svensk – russisk, eller motsatt.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO standard 17100, og som har spesialisert seg på oversettelser til eller fra svensk. Våre oversettere har flere års erfaring i oversettelsesbransjen. De har fullført en universitetsutdannelse og oversetter alltid til det språket som er deres morsmål.  

Autorisert oversettelse fra norsk til svensk eller motsatt

Når du gir oss i oppdrag å utføre en autorisert oversettelse fra norsk til svensk, er det en oversetter som er blitt offentlig autorisert av det svenske Kammarkollegiet som utfører arbeidet. Oversettelser fra svensk til norsk gjøres av oversettere som har bestått translatøreksamen ved Norges Handelshøyskole. Grunnen til at vi gjør det slik er at autoriserte oversettelser som regel bare er gyldige i det landet der de er utført, med mindre de også er påført et apostillestempel fra en notar eller domstol.

Når juridiske tekster eller finanstekster og -dokumenter skal oversettes, er det som oftest et krav at oversettelsen må være autorisert. Dokumenter som må oversettes til svensk av autoriserte oversettere er f.eks. bedriftsavtaler, vitnemål og offentlige dokumenter, skifteattester, protokoller fra bedriftsforsamlinger, kjennelser, fullmakter, fødselsattester, donasjonsdokumenter, leieavtaler, samarbeidsavtaler, konsulentavtaler, kjøpekontrakter, tilbud, avtaler om taushetsplikt og konfidensialitet, skilsmissevedtak, gjeldsbrev, testamenter o.l.

Autoriserte oversettelser til eller fra svensk mot flere enn 30 andre språk

Vi oversetter til eller fra svensk mot bl.a. følgende språk: Arabisk, baskisk, bulgarsk, katalansk, kinesisk, dansk, engelsk, estisk, finsk, fransk, galisisk, gresk, hindu, nederlandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, koreansk, kurdisk, latvisk, litauisk, maltesisk, norsk, persisk (farsi), portugisisk, polsk, rumensk, russisk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, spansk, tsjekkisk, tyrkisk, tysk, ungarsk (magyar) m.fl.

Faglige oversettelser av juridiske, finansielle, medisinske og tekniske tekster på svensk

Vi tilbyr autoriserte faglige oversettelser til eller fra svensk mot flere enn 30 andre språk. Det innebærer at oversetteren forutsettes å ha omfattende faglige kunnskaper om det temaet som skal oversettes, f.eks. ekspertise innen juss eller medisin eller teknisk.

Leveringstider for oversettelser til eller fra svensk

Siden vi ofte har stor pågang av oversettelsesoppdrag og avhengig av den aktuelle tekstmengden må du regne med ca. 1-3 dager for en oversettelse på svensk.

Her kan du gi oss i oppdrag å oversette til eller fra svensk

Du kan bestille enten en enkel eller autorisert oversettelse til eller fra svensk online. Last opp dokumentet ditt her og bestill en oversettelse direkte på vår OversettelsesPortal.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100, og som har spesialisert seg på å utføre og levere høykvalitetsoversettelser og autoriserte oversettelser til eller fra svensk online. 

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>