Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

The Native Translator – et kvalitetssertifisert oversetterbyrå i Oslo

Når du fram med budskapet ditt, forstår kundene og samarbeidspartnerne dine hva du mener?

"Lost in translation" er like ille som no translation. I enkelte språkområder som f.eks. Frankrike og Japan risikerer du å tape 70% av kundene dersom du ikke har oversatt tekstene dine til målgruppens språk. Generelt vet man at du kan øke omsetningen med over 25% dersom du møter målgruppen på deres språklige hjemmebane.

Sammen kan vi få bedriften din til å vokse!

Uansett hva du vil kommunisere så kan vi hjelpe deg. Vi utfører autoriserte oversettelser mellom 30 språk, men arbeider også med kvalifisert oversetting innen jus, økonomi/finans, medisin og teknologi. Kvaliteten på oversettelsen din speiler naturligvis hvem du er, derfor bør du overveie nøye hvilke krav du skal stille til oversetterbyrået som skal få tilliten til å formidle budskapet ditt.

The Native Translator er et ISO 17100–sertifisert oversetterbyrå

Det å være et ISO–sertifisert oversetterbyrå innebærer at man tar kvalitet på alvor. Sertifiseringsprosessen er krevende og hver 24. måned blir virksomheten vår gjennomgått for å sikre at vi lever opp til kravene. Vi er også helt CO2–nøytrale og følger ISO 27000 for å sikre at dokumentene dine håndteres på korrekt måte. På hjemmesiden kan du se at vi også årlig gjennomfører en kontroll av betalingssystemet vårt for å sikre at betalingssikkerheten lever opp til en svært høy standard. Vi tar kvalitet på alvor og det vet vi at du som kunde forventer.

Vi er til for deg, døgnet og året rundt!

Uansett når du som bedrift, myndighet eller privatperson trenger et oversetterbyrå i Oslo finnes vi der, døgnet og året rundt. Autorisert oversetting av en avtale til engelsk eller russisk – det spiller ingen rolle. En attest eller en pasientjournal som raskt må oversettes til engelsk – det løser vi også. Du møter oss enklest online, men om du vil sette deg ned og diskutere et større samarbeid så treffes vi etter avtale på:

WTC World Trade Center Oslo

Stranden 1A

0250 Oslo

Vi svarer nesten omgående, over hele verden

Med kontor i tre verdensdeler finnes det alltid tilgjengelige prosjektledere som kan hjelpe deg med oversettelsen din, dag og natt. Vi garanterer at du har et tilbud innen ca 1 time fra vi mottar dokumentene dine. Laster du opp dokumentene dine i online–portalen vår så får du et tilbud på under ett minutt.

Kontakt

Du kan nå oss på e-post døgnet rundt, året rundt om du trenger informasjon.

The Native Translator er et oversetterbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100 og spesialisert på å overlevere kvalitetsoversettelser og autoriserte oversettelser direkte via Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>