Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Tekniske oversettelser til/fra tysk

Tekniske oversettelser til/fra tysk og 25 andre språk utføres profesjonelt av fagspesialiserte oversettere med teknisk og akademisk bakgrunn.

The Native Translator garanterer at du får tekniske oversettelser av beste kvalitet, 24 timer i døgnet, også i helgene. ISO-sertifisert, raskt og til en fornuftig pris.

Førsteklasses oversettelser utført av førsteklasses oversettere

De tekniske oversetterne våre som oversetter til tysk har alle tysk som morsmål. I tillegg til sine kvalifikasjoner som oversettere har mange også en høyskolegrad innen sitt respektive tekniske spesialområde, f.eks. innen engineering, elektroteknikk eller naturvitenskap. Solide  bakgrunnskunnskaper, språklig talent og mange års erfaring er nemlig grunnleggende forutsetninger for gode oversettelser. 

Behovstilpassede tekniske oversettelser 

Du kan få oversatt alle typer tekniske oversettelser via vår oversettelsesportal, f.eks. produktdokumentasjon, håndbøker, installasjonsinstrukser, patentspesifikasjoner, fagartikler eller nettsider og markedsføringspresentasjoner med teknisk innhold.

I tillegg til de populære språkkombinasjonene engelsk-norsk og norsk-engelsk kan vi via vår praktiske onlinetjeneste også hjelpe deg med å få oversatt fra mange andre språk til/fra norsk. Selv autoriserte oversettelser av tekniske tekster (f.eks. til patentspesifikasjoner) er uproblematisk! I oversetterstaben vår har vi også mange statsautoriserte oversettere som har spesialisert seg på å oversette patentdokumenter.

Viktig opplysning: Myndigheter og offentlige kontorer i Tyskland godkjenner som regel ikke kun elektroniske bekreftelser (som pdf). Ta derfor kontakt med den aktuelle instansen på forhånd og spør om de krever pdf eller papirkopi av oversettelsen. Når du bestiller en oversettelse hos oss, kan du velge opsjonen “med papirkopi“ mot et pristillegg på kun EUR 10. Da får du både en pdf-versjon og den originale oversettelsen i papirform, med oversetterens stempel og underskrift.

Datavern og dokumentsikkerhet

I forbindelse med tekniske tekster og dokumenter er det ofte ekstra viktig å sikre trygg håndtering av sensitive opplysninger. For å ivareta dette, må  alle våre oversettere og prosjektledere forholde seg til strenge taushetsavtaler. Dessuten er det en selvfølge at opplasting av dokumenter og betaling via oversettelsesportalen vår skjer på en sikker måte. Hvis det er viktig for prosjektet ditt, tilbyr vi oss også å undertegne en egen avtale om taushetsplikt i forbindelse med tekniske oversettelser til/fra tysk.

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss 365 dager i året og be om flere opplysninger på Epost.

Raskt, uforbindtlig pristilbud og onlinebestilling: Ber om tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100 sertifisert oversettelsesbyrå, som har spesialisert seg på rask levering av kvalitetsoversettelser av tekniske tekster og dokumenter til fornuftige priser. 

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>