Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Tekniske oversettelser til/fra thailandsk (thai)

Oversettelser av tekniske dokumenter til/fra thailandsk (thai) leveres raskt 24/7

The Native Translator er en del av The Translator Group, som er en av de ledende tekniske oversettelsesbyråene i Europa og blant topp 100 på verdensbasis. Som en av de første online oversettelsesbyråene ble vi i 2015 sertifisert iht. ISO 17100.

Valg av riktig teknisk oversettelsesbyrå er selvsagt svært viktig for å oppnå et godt resultat. Vi stiller ekstra høye krav til våre fagspesialiserte oversettere til/fra thailandsk. I tillegg til et høyskolestudium og minst 5 års erfaring som teknisk oversetter må de også dokumentere solide kunnskaper innen bestemte fagområder, slik som oversettelser av patenter, bruksanvisninger eller produktinformasjon. Dessuten har alle oversetterne inngått strenge Non Disclosure Agreements (NDA).

Pålitelig levering 24/7

Hos oss er kvalitet og hurtighet ikke gjensidig utelukkende. Vi holder nemlig de administrative kostnadene lave og konsentrerer oss om det som betyr mest - gode oversettelser, rett og slett. Via oversettelsesportalen til The Native Translator kan du når som helst bestille en teknisk oversettelse til/fra thailandsk (thai) og enkelt betale med PayPal eller kredittkort. Fagspesialiserte oversettere sørger for at du allerede etter kortest mulig tid mottar den tekniske oversettelsen til/fra thailandsk. Dokumenter opptil 3 DIN A4 sider leverer vi som regel innen 24 timer, på 365 dager i året. For veldig store prosjekter anbefaler vi vår bedriftstilpassede tjeneste The Business Translator.

Visste du at …?

Det thailandske språket (thai) er morsmålet til rundt 20 millioner mennesker. Cirka dobbelt så mange snakker thai som andrespråk. Alfabetet består av 44 konsonanter og 32 vokaler.

Ved forespørsler om oversettelser til/fra thailandsk kan du når som helst ta kontakt med oss på Epost.
Vi står til tjeneste for deg året rundt!

Motta veiledende tilbud straks og send din bestilling online:  Ber om tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100 sertifisert oversettelsesbyrå, som bl.a. har spesialisert seg på online oversettelser av tekniske tekster og dokumenter. 

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>