Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Tekniske oversettelser til/fra spansk

Profesjonelle tekniske oversettelser til/fra spansk og 25 andre språk utføres av fagspesialiserte tekniske og vitenskapelige oversettere. 

The Native Translator er et av de ledende online oversettelsesbyråene som leverer oversettelser av god kvalitet raskt og 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Vi lover deg kvalitet på alle våre tekniske oversettelser, uansett om det er brukerhåndbøker, installasjonsveiledninger, fagartikler, produktdokumentasjon eller nettsider.

Til hvert oppdrag velger vi den fagspesialiserte oversetteren som er best egnet. Alle oversetterne har spansk som morsmål og har en akademisk grad, mange av dem også praktisk erfaring som ingeniører, akademikere eller medisinteknikere. Takket være oversetternes bransjekunnskaper og høye lingvistiske kompetanse kan vi garantere at den spanske oversettelsen din blir levert raskt og med høy kvalitet. For øvrig samarbeider vi med oversettere fra både Spania og Latin-Amerika. Hvis det er et krav, f.eks. i forbindelse med en autorisert oversettelse, at oversettelsen skal utføres av en oversetter fra et bestemt land, kan du oppgi dette i det aktuelle kommentarfeltet når du bestiller online eller ta kontakt med oss i forkant på epost.

Kvalitet som du kan stole på

Som del av Translator Group er The Native Translator sertifisert iht. ISO 17100. Arbeidsprosessene vår kontrolleres regelmessig av Austrian Standards, som er den sertifiseringsinstansen som gang på gang har sertifisert at prosessene våre er feilfrie og tilfredsstiller kvalitetskravene (siste gang i 2015). Du kan altså stole på de spanske, tekniske oversettelsene våre. 

Det er en selvfølge at alle våre interne og eksterne medarbeidere har streng taushetsplikt, selv om du ikke spesifikt har bedt om dette når du legger inn en bestilling hos oss. Det samme gjelder for absolutt diskresjon. Hvis oppdraget er av en slik art og kunden ønsker det, undertegner vi gjerne en individuell, bedriftsspesifikk taushetsavtale. 

Har du flere spørsmål? Ta når som helst kontakt med oss! Vi er tilgjengelig for deg 365 dager i året på Epost.

Raskt pristilbud og online bestilling: Ber om tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100 sertifisert teknisk oversettelsesbyrå, som har spesialisert seg på online oversettelser, profesjonelt utført og raskt levert.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>