Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Tekniske oversettelser til/fra russisk

Tekniske oversettelser til/fra russisk utføres online og kostnadsgunstig av vårt ISO 17100 sertifiserte oversettelsesbyrå med erfarne, fagspesialiserte oversettere.

Alle russisk-oversetterne våre er akademikere. I tillegg til lingvister og filologer utføres våre oversettelser også av tallrike teknisk-naturvitenskapelige eksperter slik som kvalifiserte fysikere, ingeniører eller bioteknikere med minst 5 års oversettelseserfaring. Derfor kan vi love deg perfekte oversettelser også av krevende tekster slik som tekniske fagartikler, produktinformasjon eller bruksanvisninger.  

Alle oversetterne våre oversetter til morsmålet sitt, f.eks. utføres tekniske oversettelser fra russisk til norsk av norske morsmålsoversettere, mens oversettelser fra norsk til russisk utføres av oversettere med russisk som morsmål. Derfor kan du forvente å få en språklig perfekt oversettelse!

Det beste med et online oversettelsesbyrå er at vi kan tilby denne tjenesten til overraskende gunstige priser. Siden bestillingsrutinen vår er effektivisert gjennom en onlineprosess, oppnår du som kunde en kostnadsfordel som kommer deg til gode. For øvrig kan du bestille din tekniske oversettelse til/fra russisk 24/7. Vi garanterer rask levering også i helger og på helligdager!

Som del av Translator Group er The Native Translator sertifisert iht. ISO 17100, den europeiske standarden for leverandører av fagspesialiserte oversettelser. Den sertifiserende instansen er organisasjonen Austrian Standards, som i sin tid utarbeidet forløperen EN-15038.

Ved oversettelse av tekniske tekster må man forvente førsteklasses kvalitet, men det er like viktig med informasjonsvern, siden tekniske spesifikasjoner og patenter ofte inneholder fortrolige  opplysninger. Alle oversetterne og prosjektlederne hos The Native Translator er underlagt strenge avtaler om taushetsplikt. Ved behov undertegner vi gjerne en egen skriftlig avtale om taushetsplikt i forbindelse med en oversettelse til/fra russisk, der vi bekrefter at kundens informasjon er i sikre hender hos oss!

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål eller trenger flere opplysninger ! Epost.

Send forespørsel om raskt pristilbud og bestill online: Ber om tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100 sertifisert oversettelsesbyrå, som bl.a. har spesialisert seg på 24/7 oversettelser av tekniske dokumenter og tekster.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>