Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Tekniske oversettelser til/fra finsk

Tekniske oversettelser til/fra finsk utføres av fagspesialiserte morsmålsoversettere – raskt og pålitelig.

The Native Translator er et ISO-sertifisert online oversettelsesbyrå, som har spesialisert seg på kvalitetsoversettelser til og fra mer enn 25 språk, dvs. mer enn 600 språkkombinasjoner! Alle våre finskoversettere er høyt kvalifisert, med minst en høyskolegrad og mer enn 5 års yrkespraksis i oversettelse av tekniske dokumenter.

Eksempler

Vi oversetter bl.a.

  • håndbøker
  • fagartikler
  • patentspesifikasjoner
  • teknisk dokumentasjon
  • spesifikasjoner
  • … og alle andre typer tekniske dokumenter

Ett av våre ulike tiltak for å kvalitetssikre våre tekniske oversettelser til/fra finsk er at vi bruker såkalte Translation Memory systemer. Her lagres ferdig oversatte tekstsegmenter automatisk og kommer opp som oversettelsesforslag ved gjentagende forekomst avhengig av kontekst. Dette bidrar til redusert oversettelsestid og ikke minst terminologisk  konsistens. Slike detaljer gjør stor forskjell, særlig når man arbeider med avanserte tekniske oversettelser!

Internasjonalt sertifisert

Som del av Translator Group er The Native Translator sertifisert iht. den internasjonalt ledende standarden for oversettelsestjenester, ISO 17100. Det betyr at både våre eksperter for tekniske dokumenter og likeledes prosjektlederne våre følger en høy standard for å sikre at de ferdige finske oversettelsene har perfekt kvalitet. 

Profesjonelle internettoversettelser 24/7

Du kan når som helst enkelt bestille en teknisk oversettelse til/fra finsk på vår onlineportal. Velg ønsket språkkombinasjon, last opp kildeteksten og betal sikkert med kredittkort eller PayPal. Avhengig av tekstmengde tar det ofte mindre enn 24 timer før du mottar den ferdige tekniske oversettelsen til/fra finsk. Det er en selvfølge at vi behandler alt innhold strengt fortrolig. Oversetterne og prosjektlederne våre er underlagt strenge avtaler for taushetsplikt, slik at kundenes forretningshemmeligheter alltid er godt sikret.

Det er enkelt å be om tilbud og bestille oversettelser online: Ber om tilbud eller ta kontakt med oss 24/7 på Epost.

The Native Translator er et ISO 17100 sertifisert oversettelsesbyrå, som er spesialisert på oversettelse av tekniske tekster og dokumenter.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>