Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Tekniske oversettelser til og fra engelsk

Profesjonelle tekniske oversettelser til/fra engelsk, utført av oversettere med faglig spesialisert, teknisk og vitenskapelig bakgrunn.

Har du tekniske dokumenter og sakspapirer som du trenger å få oversatt av en rask, rimelig og pålitelig engelskoversetter? Da kommer du til å bli fornøyd med tjenestene våre! The Native Translator leverer fremragende faglige oversettelser utført av profesjonelle oversettere til en gunstig pris. Via onlineportalen vår kan du bestille en teknisk oversettelse til og fra engelsk 24/7. Den ferdige oversettelsen mottar du innen 24 timer.   

Profesjonelle online oversettelser, også statsautoriserte 

Ved online prisforespørsler trenger vi ingen personlige opplysninger fra deg. Du velger kun en ønsket språkkombinasjon (f.eks. norsk-engelsk eller engelsk-norsk), laster opp dokumentet og velger aktuell opsjon (med/uten statsautorisasjon). Den prisen som du får oppgitt, er den endelige prisen - det påløper altså ingen skjulte tilleggskostnader!

I tillegg til engelsk og norsk oversetter vi også til/fra 23 andre språk - totalt 600 språkkombinasjoner. Våre tekniske engelskoversettere befinner seg overalt i verden: i Storbritannia, USA, Australia, Ny-Zealand og Sør-Afrika. Derfor kan vi tilby deg en fleksibel responstid på tvers av tidssoner, noe som er spesielt gunstig ved hasteoppdrag. 

NB! Hvis du trenger en statsautorisert engelsk oversettelse (certified / sworn translation), ber vi deg om å opplyse vilket land og vilket formål du trenger oversettelsen til, slik at vi kan velge en oversetter som er ekstra godt egnet til å utføre oppdraget.

Tekniske oversettelser til/fra engelsk for ethvert behov

Vi oversetter alle slags tekniske tekster, enten det er dokumentasjon og håndbøker eller tekster med mer kreativt innhold, slik som   markedsføringsmateriale, tekniske salgspresentasjoner eller nettsider, innen mange ulike bransjer og fagområder, bl.a.:

 • Bilindustrien
 • Legemiddelproduksjon
 • Energi
 • Robotikk
 • Programvareutvikling
 • Miljø
 • Engineering
 • Kjemi og plast
 • Bioteknologi
 • Telekommunikasjon
 • Elektroteknikk
 • Patenter
 • Forskning og utvikling

Vi lover deg kvalitet

Vi er et online oversetterbyrå som er internasjonalt kjent for å levere oversettelser av høy kvalitet. For å sikre at kunden i hvert enkelt oppdrag får en teknisk oversettelse av beste kvalitet, f.eks. engelsk-norsk eller norsk-engelsk, samarbeider vi i alle språkkombinasjoner kun med spesialiserte, tekniske oversettere som alltid oversetter til morsmålet sitt. Etter fullført utdanning ved høyskole eller universitet har de gjennom flere år opparbeidet seg erfaring som tekniske oversettere, ingeniører eller akademikere. Oversetterne våre kjenner aktuell faterminologi og har en grunnleggende forståelse av det faglige stoffet.

For å optimalisere oversettelsesprosessen og kvalitetssikre de tekniske oversettelsene bruker vi også såkalte Translation Memory systemer, som lagrer oversatte fagtermer slik at de på en konsekvent måte kan gjenbrukes. Det er svært nyttig å bruke slike verktøy til å oversette gjentagende tekst, slik som håndbøker eller patentspesifikasjoner. Hvis du allerede har en samling engelske fagtermer (f.eks. i Excel format), kan vi gjerne bruke denne når vi skal oversette de tekniske dokumentene dine til/fra engelsk. Ta kontakt med oss slik at vi kan informere deg om vår bedriftstilpassede tjeneste The Business Translator.

Trygg håndtering av fortrolige dokumenter

The Native Translator er sertifisert av Austrian Standards iht. ISO 17100, vilket betyr at arbeidsprosessene våre er kvalitetssikret på alle nivåer. For oss er det en selvfølge at dokumentene dine skal behandles fortrolig. Våre engelskoversettere og prosjektledere er underlagt strenge taushetsavtaler. Hvis du ønsker det, tilbyr vi oss å undertegne en egen taushetsavtale som gjelder oversettelse av en teknisk tekst til/fra engelsk.

Ta kontakt med oss 24/7 og be om flere opplysninger på Epost.

En teknisk oversettelse til/fra engelsk kan du enkelt bestille online: Ber om tilbud.

The Native Translator har spesialisert seg på oversettelse av tekniske dokumenter og tekster. Vårt onlinebyrå er sertifisert iht. ISO 17100 og kan levere oversettelser til/fra mer enn 25 språk.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>