Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Tekniske oversettelser til/fra dansk

Tekniske oversettelser av beste kvalitet til/fra dansk utføres av erfarne, fagspesialiserte danske oversettere.

Våre fagspesialiserte tekniske oversettere er meget godt kjent med den bransjespesifikke fagterminologien. Vi oversetter alle typer tekniske tekster, f.eks. produktspesifikasjoner, prosjektrapporter, teknisk dokumentasjon og patentspesifikasjoner – raskt, nøyaktig og til en gunstig pris.

Fagspesialiserte oversettelser til/fra dansk direkte online

Vår onlineportal gir deg maksimal fleksibilitet. Her kan du få utført tekniske oversettelser til/fra dansk og 25 andre språk i vår romslige åpningstid som er 24/7, 365 dager i året. Vi samarbeider kun med høyt kvalifiserte, fagspesialiserte oversettere som oversetter til sine respektive morsmål (f.eks. en teknisk oversettelse norsk-dansk utføres av en danske og en oversettelse dansk-norsk utføres av en nordmann). Du kan derfor regne med at både hurtighet og kvalitet er vel ivaretatt.

For store prosjekter med individuelt oppfølgingsbehov anbefaler vi vår bedriftstilpassede tjeneste The Business Translator– med personlig Account Manager og mange andre fordeler.

Datavern og kvalitet – det kan du stole på

Det er en selvfølge at vi har taushetsplikt om innholdet i alle oversettelser som utføres av oss. Alle våre prosjektledere og danskoversettere er underlagt strenge taushetsavtaler, selv om du ikke spesifikt har bedt om dette ved bestilling. Og hvis du ønsker det, kan vi gjerne undertegne en egen avtale om taushetsplikt for den aktuelle oversettelsen til/fra dansk. 

Vi er svært stolte av kvaliteten i prosessene og oversettelsene våre. For å sikre at våre oversettelser til/fra dansk holder jevnt høy kvalitet, samarbeider vi kun med profesjonelle, tekniske oversettere, som kontinuerlig videreutvikler kunnskapene sine og oppdaterer seg på bransjespesifikk terminologi.

The Native Translator er sertifisert iht. ISO 17100, den nye europeiske standarden for oversettelsesleverandører. Dessuten er sertifiseringen vår utført av organisasjonen Austrian Standards, som også utviklet den forrrige standarden EN-15038 som ble etterfulgt av ISO-standarden.

Ved spørsmål eller behov for flere opplysninger kan du når som helst kontakte oss på Epost.

Bestill en teknisk oversettelse til/fra dansk online: Ber om tilbud.

The Native Translator er en ISO 17100 sertifisert online oversettelsestjeneste, som har spesialisert seg på bl.a. tekniske tekster og dokumenter. 

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>