Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Tekniske fagspesialiserte oversettelser til/fra indonesisk

Tekniske fagspesialiserte oversettelser utføres av erfarne morsmålsoversettere

The Native Translator er en del av Translator Group som er sertifisert i henhold til ISO 17100, den nye europeiske standarden for oversettelsesbyråer siden 2015.

Vi oversetter alle typer tekniske tekster til og fra det indonesiske språket: Teknisk dokumentasjon og håndbøker, samt dokumenter som har et kreativt innhold, f.eks. markedsføringsmateriell, PowerPoint presentasjoner for teknisk salg eller nettsider.

Indonesisk-oversetterne våre legger vekt på sikker mestring av aktuell, spesifikk fagterminologi og nøyaktig tilpasning til enhver kontekst. For å sikre både faglig og språklig kvalitet, samarbeider vi både i indonesisk og i alle andre språk kun med fagspesialiserte tekniske oversettere, som alltid oversetter til morsmålet sitt. I tillegg til en fullført grad ved en høyskole har de flere års teknisk erfaring f.eks. som ingeniører, forskere e.l.

Vi oversetter konsistent og effektivt med Translation Memory systemer

For å optimalisere oversettelsesprosessen og kvaliteten på resultatet bruker oversetterne våre såkalte  Translation Memory systemer, som lagrer tidligere oversatte fagord slik at de på en konsistent måte kan gjenbrukes. Translation Memory systemer har vist seg å være spesielt nyttige verktøy ved oversettelse av slike tekster som teknisk dokumentasjon, håndbøker og patentspesifikasjoner. Vi er fullstendig klar over at det finnes en risiko knyttet til bruk av slike systemer (ukyndig bruk kan føre til at enkelte segmenter og setninger ikke blir oppfattet ut fra sin kontekst). For å minimalisere risikoen følger vi etablerte Best Practices, slik at du får levert en teknisk, fagspesialisert indonesisk oversettelse som er like god som originalen.

Vi står til tjeneste 365 dager i året

Native Translator teamet er alltid der for deg når du trenger en god oversettelse, selv i helger og på helligdager. Derfor kan vi når som helst ta imot hasteoppdrag av tekniske oversettelser til/fra indonesisk. Hvis det dreier seg om et svært omfangsrikt prosjekt eller et med spesielle krav (f.eks. når det gjelder formatering og oversettelse til flere språk), anbefaler vi vår bedriftstilpassede tjeneste The Business Translator.

Garantert sikkert

All informasjon blir selvsagt behandlet strengt fortrolig. Vi undertegner gjerne en avtale om taushetsplikt som er skreddersydd for prosjekter eller bedrifter - bare ta det opp med oss.  

Ta kontakt med oss 365 dager i året på Epost.

Bestill en indonesisk teknisk fagspesialisert oversettelse online: Ber om tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100 sertifisert oversettelsesbyrå som har spesialisert seg på online oversettelse av tekniske tekster og dokumenter.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>