Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Teknisk oversettelse til/fra koreansk

Tekniske oversettelser til/fra koreansk utføres 24/7 av erfarne oversettere med koreansk som morsmål.

Som online oversettelsesbyrå har vi spesialisert oss på tekniske tekster både til og fra det koreanske språket. Vårt tjenestespekter omfatter fagtekster, slik som doktorgradsavhandlinger, håndbøker, patenter, spesifikasjoner, nettsider, samt alle andre typer tekniske dokumenter.

Du kan når som helst bestille en oversettelse online - enkelt og sikkert. Bare velg ønsket språkkombinasjon i onlineportalen vår, f.eks. norsk-koreansk eller engelsk-koreansk, velg fagområde “teknisk“ og last opp dokumentet. Du mottar straks et veiledende tilbud for en teknisk oversettelse med tentativ leveringstid. Hvis du liker tilbudet, kan du selvfølgelig bestille oversettelsen med en gang. Våre tekniske oversettere til/fra koreansk står til din tjeneste 24/7. Derfor kan vi som regel levere tekniske oversettelser med et omfang på opptil 800 ord innen 24 timer.

Som sertifisert oversettelsesbyrå sørger vi ikke bare for at de tekniske tekstene dine blir oversatt raskt, sikkert og prisgunstig, men også profesjonelt og av beste kvalitet. Derfor har vi som en av de første språkleverandørene fått sertifisert arbeidsprosessene våre etter den nye europeiske standarden ISO 17100.

Siden det stilles spesielt høye krav til gode tekniske oversettelser, er vi nøye med å velge ut oversettere som kan utføre tekniske fagspesialiserte oversettelser til/fra koreansk av høy kvalitet. Som følge av innovasjoner og teknisk utvikling må også fagterminologien videreutvikles kontinuerlig. Alle våre tekniske oversettere er høyt kvalifiserte, og gjennom videreutdanning utvikler og fordyper de regelmessig både sin generelle lingvistiske kompetanse, sine bransjekunnskaper og den spesifikke fagterminologien. Derfor kan du både i nåtid og i fremtiden stole på at du mottar oversettelser kun av beste kvalitet!

Siden det er ekstra viktig å sikre innholdet i tekniske tekster, kan vi love deg at vi alltid behandler alle dokumenter fortrolig. Hvis du i tillegg trenger en individuell avtale om taushetsplikt i forbindelse med en oversettelse til/fra koreansk, undertegner vi gjerne en bedriftstilpasset avtale. Bare ta det opp med oss!

Vi står gjerne til tjeneste med mer informasjon. Kontakt oss 24/7 med eventuelle spørsmål på Epost.

Har du et prosjekt som er svært omfangsrikt eller som stiller helt spesielle krav? Til dette anbefaler vi vår spesialtjeneste for bedriftskunder,The Business Translator.

Klikk her for å komme til onlineportalen vår: Ber om tilbud.

The Native Translator har spesialisert seg på oversettelse av tekniske dokumenter of tekster. Oversettelsesbyrået er sertifisert iht. ISO 17100 og tilbyr oversettelser til flere enn 25 språk.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>