Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Teknisk oversettelse til/fra kinesisk

Profesjonelle, tekniske oversettelser til/fra kinesisk utføres av høyt kvalifiserte fagspesialiserte oversettere. Vi er ISO 17100 sertifisert, prisgunstig og pålitelig.

Med sine mer enn 1,3 milliarder mennesker tilbyr “landet i sentrum“ store muligheter både som produksjonssted og salgsmarked. Vi hjelper deg med å overvinne språkbarrierene! Alle våre oversettelser norsk-kinesisk og kinesisk-norsk utføres av morsmålsoversettere som er blitt nøye utvalgt. Minstekravet er at de har en akademisk grad og flere års dokumentert erfaring som oversettere. Mange av våre kinesiskoversettere innen tekniske fagområder har dessuten en akademisk grad innen et naturvitenskapelig fagområde, bl.a. fra studier i Tyskland. Dermed har de riktig fagkompetanse for korrekt oversettelse til eller fra kinesisk av krevende tekniske tekster innen ulike fagfelt, f.eks. bilbransjen, energiteknikk, engineering eller IT.  

Hva er det som kjennetegner en god oversetter?

Korrekt bruk av riktig fagterminologi er selvsagt alfa og omega for oversettelser av tekniske dokumenter, men det er også avgjørende for oversettelsens kvalitet at man kan relatere innholdet til en kulturell kontekst. Kinesiskoversetterne til The Native Translator er godt kjent med aktuelle kulturelle særtrekk og ulikheter, de kan intuitivt gjenkjenne sammenhenger på en korrekt måte og kan gjengi disse riktig på målspråket avhengig av kontekst (lokalisering).

Prisgunstige kinesiske oversettelser hele døgnet

Via onlineportalen vår kan du når som helst på døgnet bestille en kinesisk teknisk oversettelse. Kortere tekster opptil 3 DIN A4 sider (800 ord) får du som regel tilbake ferdig oversatt innen 24 timer. Og du vil bli positivt overrasket over at du betaler en fornuftig pris for godt utført arbeid!

Vi anbefaler at firmakunder og offentlige myndigheter som har et regelmessig oversettelsesbehov til/fra kinesisk bruker vår bedriftstjeneste The Business Translator, der de får tildelt en egen prosjektleder, individuell rammeavtale og flere fordeler som er skreddersydd for kundens krav.

Sertifisert iht. ISO 17100

The Native Translator er sertifisert i henhold til den europeiske standarden ISO 17100, som bekrefter at vår håndtering av alle typer oversettelser, inkludert kinesisk-norsk og norsk-kinesisk, tilfredsstiller høyeste kvalitetskrav. Alle forespørsler og innholdet i kundens tekniske tekster blir selvsagt alltid behandlet strengt fortrolig. Og hvis kunden ønsker det, tilbyr vi å undertegne en individuell Non Disclosure Agreement (NDA).

Vi svarer gjerne på dine spørsmål. Send oss når som helst på døgnet en Epost.

Det er enkelt å sende forespørsler og bestillinger online: Ber om tilbud.

The Native Translator er et online oversettelsesbyrå som er sertifisert iht. ISO 17100, og som har spesialisert seg på rask levering av kvalitetsoversettelser av tekniske tekster og dokumenter. 

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>