Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Statsautorisert translatør fra norsk til gresk online

Statsautorisert oversettelse fra norsk til gresk

Vi kan tilby statsautoriserte oversettelser av f.eks. rettsdokumenter, pasientjournaler, vitnemål, attester og andre offentlige dokumenter fra norsk til gresk. Hvis du skal utenlands i jobb- eller utdanningssammenheng, kan du få behov for en statsautorisert oversettelse av en gresk translatør. Dette betyr at oversettelsen påføres et offisielt stempel som viser at innholdet er korrekt oversatt fra originaldokumentet.

Som oversettelsesbyrå tilbyr vi flere språktjenester, inkludert statsautoriserte translatører. Når du bestiller en statsautorisert oversettelse fra The Native Translator kan du være trygg på at det oversatte dokumentet er godkjent og gyldig i Hellas, og at oversettelsen du mottar, vil tilsvare originalen juridisk.

The Native Translator oversetter alle typer dokumenter til gresk:

  • Økonomiske, kvartals- og årsrapporter, finansanalyser, økonomiske rapporter, anbudsdokumenter, generalforsamlinger
  • Tekniske, som bruksanvisninger og -manualer, for maskiner, pumper, bygg og anlegg, off-shore virksomhet, olje og gass, shipping, transport, husholdningsartikler, sportsutstyr, etc.
  • Miljø og sikkerhet (HMS), for shipping, verft, fabrikker, etc.
  • Vitenskapelige, rapporter og beskrivelser
  • Leiekontrakter, forretningsavtaler, etc.
  • Medisinske, som epikriser, psykologiske familiemanualer og håndbøker, medisinaldokumenter, avtaler og kontrakter, etc.
  • Bilbransjerelaterte tekster.
  • Generell journalistikk, politisk, økonomisk, etc.
  • Turisme

VÅRT LØFTE TIL DEG SOM KUNDE

Kvalitetsgaranti

Historisk sett har The Native Translator inntatt en ledende rolle når det gjelder sertifisering. Foretaket var et av de første oversettelsesbyråene som ble sertifisert i henhold til EN-15038, den første sertifiseringen som gjaldt spesifikt for oversettelsesbyråer. Da denne i 2015 ble avløst av ISO 17100, var vi nummer 7 i Europa til å bli sertifisert i henhold til den nye ISO-standarden. I tillegg til ISO 17100 lever vi også opp til kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informasjonssikkerhet og taushetsplikt ISO 27001. Her kan du lese mer om våre sertifiseringer.

Å bestille en oversettelse skal være enkelt og smidig

Vi etterstreber å oppfattes som en «intern resurs». Å kontakte oss skal være enkelt og smidig. Vi håndterer alle typer dokument og kan også hjelpe til med layoutarbeid. Vi har en egen DTP-avdeling som håndterer denne typen oppdrag. Kontakt oss for et tilbud.

Rett pris på oversettelse

Vi er antakeligvis et av de billigste oversettelsesbyråene i Norge i dag. Gjennom effektiv organisering har vi kunnet presse våre priser uten å sette kvaliteten på spill. Våre oversettere er universitetsutdannede, har målspråket som morsmål og er kvalifiserte fagoversettere og autoriserte translatører. Du kan raskt få et tilbud online.

Taushetsplikt

Vi håndterer ofte mye sensitiv informasjon og er alltid nøye med å opprettholde et strengt forhold til vår taushetsplikt. At kunders informasjon alltid behandles sikkert og konfidensielt er for oss en selvfølge. Ved behov signerer vi gjerne en NDA (taushetserklæring) med dere som oppdragsgivere. 

Kontakt

Hvis du trenger mer informasjon, kan du nå oss på e-post døgnet rundt året rundt.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100 og spesialiserer seg på å tilby kvalitetsoversettelse og autorisert oversettelse til gresk direkte via internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>