Statsautorisert translatør tysk

Statsautorisert translatør fra norsk til fransk

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Tilbud for bedrifter
 • Fordelaktige rammeavtaler
 • Storkunderabatt
 • Oversettelsestjenester døgnet rundt
 • Dedikert prosjektleder

BE OM INFORMASJON

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti
Autorisert og sertifisert
 • Eksperter på autoriserte oversettelser som leveres innen 24-48 timer
 • Autoriserte oversettelser med underskrift og stempel
 • Autoriserte og sertifiserte oversettere for over 50 land

Statsautorisert oversettelse fra norsk til fransk

Vi kan tilby statsautoriserte oversettelser av f.eks. rettsdokumenter, pasientjournaler, vitnemål, attester og andre offentlige dokumenter fra norsk til fransk. Hvis du skal utenlands i jobb- eller utdanningssammenheng, kan du få behov for en statsautorisert oversettelse av en fransk translatør. Dette betyr at oversettelsen påføres et offisielt stempel som viser at innholdet er korrekt oversatt fra originaldokumentet.

Som oversettelsesbyrå tilbyr vi flere språktjenester, inkludert statsautoriserte translatører. Når du bestiller en statsautorisert oversettelse til fransk fra The Native Translator kan du være trygg på at det oversatte dokumentet er godkjent og gyldig i Frankrige og at oversettelsen du mottar, vil tilsvare originalen juridisk.

Kvalitetsgaranti

Historisk sett har The Native Translator inntatt en ledende rolle når det gjelder sertifisering. Foretaket var et av de første oversettelsesbyråene som ble sertifisert i henhold til EN-15038, den første sertifiseringen som gjaldt spesifikt for oversettelsesbyråer. Da denne i 2015 ble avløst av ISO 17100, var vi nummer 7 i Europa til å bli sertifisert i henhold til den nye ISO-standarden. I tillegg til ISO 17100 lever vi også opp til kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informasjonssikkerhet og taushetsplikt ISO 27001. Her kan du lese mer om våre sertifiseringer.

Å bestille en statsautorisert oversettelse til fransk skal være enkelt og smidig

Vi etterstreber å oppfattes som en «intern resurs». Å kontakte oss skal være enkelt og smidig. Vi håndterer alle typer dokument og kan også hjelpe til med layoutarbeid. Vi har en egen DTP-avdeling som håndterer denne typen oppdrag. Kontakt oss for et tilbud.

Rett pris på fransk oversettelse

Vi er antakeligvis et av de billigste oversettelsesbyråene i Norge i dag. Gjennom effektiv organisering har vi kunnet presse våre priser uten å sette kvaliteten på spill. Våre oversettere er universitetsutdannede, har fransk som morsmål og er kvalifiserte fagoversettere og autoriserte translatører.

Taushetsplikt

Vi håndterer ofte mye sensitiv informasjon og er alltid nøye med å opprettholde et strengt forhold til vår taushetsplikt. At kunders informasjon alltid behandles sikkert og konfidensielt er for oss en selvfølge. Ved behov signerer vi gjerne en NDA (taushetserklæring) med dere som oppdragsgivere. 

Trygg betaling på nett

Du betaler med kredittkortet ditt på nett via PayPal eller Saferpay, en trygg sveitsisk betalingsløsning. Du kan enkelt få et tilbud og bestille en statsautorisert  oversettelse til fransk av dine juridiske dokumenter i vår oversettelsesportal.

Hvis du trenger mer informasjon, kan du få tak i oss døgnet rundt på e-post.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100 og spesialiserer seg på å tilby kvalitetsoversettelse og autorisert oversettelse til fransk direkte via internett.

Raskt tilbud på nett
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-sertifisert
 • Informasjonssikkerhet i henhold til ISO 27001
 • Miljøstandarder i henhold til ISO 14001
 • Garantert perfekt, kvalitetsgaranti

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>