Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Statsautoriseret oversetter tysk

Statsautoriserte oversettelser til tysk innen jus, medisin og teknologi.

Mange dokumenter må være oversatt av statsautorisert tysk oversetter for å være gyldige. Vi håndterer alle typer tyske oversettelser, innen feltene juss, medisin og teknologi til statsautoriserte tyske oversettelser av, dødsattester rettsdokumenter, politiattester, kontrakter, registerutdrag, etc.

Statsautorisert oversettelse til tysk med kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til ISO 17100 og arbeidet vårt blir regelmessig kontrollert av Austrian Standards som er en sertifiseringsmyndighet. Dette gir våre kunder en ekstra stor trygghet. Vår kvalitetsgaranti innebærer at alle oversettelser fra norsk til tysk som vi utfører er korrekte både språklig og terminologisk.

Riktig pris på statsautorisert oversettelse til tysk

Vi tror vi er et av de rimeligste oversettelsesbyråene i Norge. Med vår effektive organisasjon kan vi tilby gode priser uten å inngå kompromisser når det gjelder kvaliteten. Oversetterne våre er universitetsutdannet, har tysk som morsmål og er kvalifiserte fagoversettere og autoriserte tyske oversettere.

Konfidensialitet som vår standard driftsprosedyre

Vi har en stor kundebase som blant annet består av internasjonale foretak, advokater og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Vi inngår gjerne egne fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det. 

Trygg betaling på nett

Du betaler med kredittkortet ditt på nett via PayPal eller Saferpay, en trygg sveitsisk betalingsløsning. Du kan enkelt få et tilbud og bestille en statsautorisert oversettelse av dine dokumenter til tysk i vår oversettelsesportal.

Hvis du trenger mer informasjon, kan du få tak i oss døgnet rundt på e-post.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversetterbyrå, som spesialiserer seg på å tilby, kvalitetssikrede oversettelser til tysk direkte via Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>