Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Statsautorisert oversettelse av kontrakter, sertifikater, førerkort, fødselsattest, vigselsattest, skilsmissedokumenter mm. utføres direkte online. ISO 17100-sertifisert oversetterbyrå.

Vi utfører statsautorisert oversettelse til de fleste hovedspråkene. Du mottar tilbudet ditt direkte online.

The Native Translator utfører sertifisert oversettelse innen lov og finans. Vi oversetter dokumenter og papirer innen selskapsrett, kontraktsrett, immaterialrett, voldgift, bank og finans, familierett og arverett til og fra 25 språk. Vi oversetter også personlige dokumenter som sertifikater, ID-dokument, vigselsattest, fødselsattest, førerkort, pass, etc.

Alle dokumenter som skal overleveres til noen myndighet skal oversettes av en statsautorisert oversetter

Universiteter, offentlige etater og domstoler krever alltid at dokumentene som sendes inn skal være oversatt av en statsautorisert oversetter. Autorisasjonen er et segl og betyr at dokumentet har samme gyldighet som originaldokumentet. Oversettelsen stemples og signeres av oversetteren, men prosedyren er litt forskjellig fra land til land. I Tyskland og andre tysktalende land, er det domstolene som godkjenner oversetteren mens i engelsktalende land er det spesielle organisasjoner som også organiserer de sertifiserte oversetterne (slik begrepet er) som gir autorisasjon. 

Statsautorisert oversettelse direkte online

Her kan du bestille en statsatuorisert oversettelse direkte online, og vi leverer den ferdige oversettelsen online via e-post, men om nødvendig også som en original sendt med ordinær postgang. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, er vi selvsagt glade for å tjene deg og det døgnet rundt via e-post. Last opp dokumentet på vår portal og på under ett minutt mottar du både pris og forventet leveringstid for oversettelsen. 

Vi bistår bedrifter, advokatfirmaer, offentlige etater, men også privatpersoner

Enten du representerer et stort multinasjonalt selskap eller en privatperson som trenger hjelp med en rask statsautorisert oversettelse, er du velkommen, du kan nå oss døgnet rundt.

Personvern og sikker filbehandling

Hele prosessen er anonym og dine dokumenter blir selvfølgelig håndtert med den ytterste konfidensialitet. Alle våre ansatte er bundet av konfidensialitetsavtaler. Filene blir håndtert med kryptert filoverføring (SSL) via vår kundeportal.

Kvalitetsgaranti

Som et ISO-sertifisert oversetterbyrå, gir vi kvalitetsgaranti på alle våre oversettelser, noe som betyr at oversettelsene vi gjennomfører er korrekte både språklig og terminologisk.

Sikker betaling online

Du betaler med kredittkort direkte online via PayPal, eller Saferpay, en sikker sveitsisk betalingsløsning.

The Native Translator er et oversetterbyrå online og en del av The Translator Group basert i Sveits, sertifisert i henhold til ISO17100. Vi er bl.a. spesialisert på rask statsautorisert oversettelse direkte via Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>