Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Profesjonelle fagoversettere og statsautoriserte translatører mellom norsk og engelsk.

Profesjonelle og autoriserte oversettere og translatører for oversettelse fra norsk til engelsk

Vi tilbyr spesialiserte og statsautoriserte oversettelser av dokumenter og tekster innen økonomi, jus, medisin, IT og teknikk fra norsk til engelsk. Ettersom vi er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå, kan vi tilby kundene våre kvalitetsgaranti for alle våre oversettelser fra norsk til engelsk som vi utfører. Våre kunder er privatpersoner, private bedrifter og offentlig sektor.

Universitetsuddannede professionelle engelske oversættere med fagkompetence

En oversettelse til engelsk blir god bare hvis den utføres av en som er vokst opp med språket. Hvis man ikke har engelsk som sitt førstespråk, kan det være visse uttrykk eller ordkombinasjoner man ikke kjenner. Derfor bruker The Native Translator kun faglige oversettere som oversetter til sitt engelske morsmål. I tillegg, er alle våre oversettere ikke bare dyktige lingvister og bransjespesialister med lang erfaring, men er også spesialister som kjenner terminologien i det spesifikke faglige stoffet som de oversetter.

Statsautorisert oversettelse fra norsk til engelsk direkte online

Her kan du bestille en statsautorisert oversettelse fra norsk til engelsk direkte online, og vi leverer den ferdige oversettelsen online via e-post, men om nødvendig også som en original sendt med ordinær postgang. Statsautoriserte oversettelser blir brukt til slike dokumenter som fødselsattest, vigselsattest, navnemelding, skillsmisserklæring, utdanningsutskrifter, økonomiske papirer og mange andre formål.

Translatørene våre er autorisert av Norges Handelshøyskole og/eller lokalt i Australia, Canada, New Zealand, Storbritannia og USA, avhengig av hvor oversettelsen skal brukes. I den grad det er mulig, prøver vi alltid å bruke translatører som er autorisert i det landet oversettelsen skal brukes. Så hvis du f.eks. bestiller en statsautorisert oversettelse til engelsk som skal brukes i Australia, bruker vi en translatør som er autorisert i Australia. Derfor er det viktig at du ved bestilling angir i hvilket land oversettelsen din skal brukes. De oversettelsene vi utfører godkjennes naturligvis av både skoler, domstoler og myndigheter i mottakerlandet.

Juridisk oversettelse fra norsk til engelsk ISO 20771

The Native Translator var det første oversettelsesbyrået i Skandinavia som ble sertifisert etter ISO 20771, ISO-standarden for juridiske oversettelser. Sertifiseringen bekrefter kvalitetsprofilen vår og at vi gjør vårt ytterste for å være en bransjeledende leverandør av juridiske oversettelser til engelsk av høy kvalitet.

Kvalitetsgaranti på oversettelser fra norsk til engelsk ISO 17100

Historisk har The Native Translator hatt en ledende posisjon blant Europas oversettelsesbyråer når det gjelder sertifisering. Vi var et av de første oversettelsesbyråene som ble kvalitetssertifisert, allerede i 2011. I tillegg til ISO 17100-sertifiseringen overholder vi også kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informasjonssikkerhet og fortrolighet, ISO 27001. Les mer om våre sertifiseringer.

Riktig pris på oversettelser fra norsk til engelsk

Vi tror vi er et av de rimeligste oversettelsesbyråene i Norge. Med vår effektive organisasjon kan vi tilby gode priser uten å inngå kompromisser når det gjelder kvaliteten. De engelske oversetterne våre er universitetsutdannet, har engelsk som morsmål og er kvalifiserte fagoversettere og statsautoriserte oversettere.

Konfidensialitet er vår etiske standard

Vi har en stor kundebase som blant annet består av internasjonale foretak, advokater og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Vi inngår gjerne egne fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det.

Trygg betaling på nett

Du betaler med kredittkortet ditt på nett via PayPal eller Saferpay, en trygg sveitsisk betalingsløsning. Du kan enkelt få et tilbud og bestille en oversettelse av dine dokumenter til engelsk på nett i vår oversettelsesportal.

Hvis du trenger mer informasjon, kan du få tak i oss døgnet rundt på e-post.

The Native Translator er et ISO 17100-kvalitetssertifisert oversetterbyrå online, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede engelske oversettelser direkte gjennom Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>