Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Profesjonelle oversettere fra tysk til norsk innen jus, økonomi, medisin og teknikk

Profesjonelle og autoriserte oversettere for oversettelser fra tysk til norsk

Vi tilbyr spesialiserte og statsautoriserte oversettelser av dokumenter og tekster innen økonomi, jus, medisin og teknikk fra tysk til norsk. Ettersom vi er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå, kan vi tilby kundene våre kvalitetsgaranti for alle våre oversettelser fra tysk til norsk. Våre kunder er privatpersoner, private bedrifter og offentlig sektor.

Statsautorisert oversetter fra tysk til norsk

The Native Translator leverer statsautorisert oversettelse fra tysk til norsk. En statsautorisert oversettelse er utført av en statsautorisert translatør som har fått utlevert en offentlig translatørbevilling ved Norges Handelshøyskole (NHH), og som dermed er bemyndiget til å stemple og bekrefte med sin underskrift at oversettelsen er en fullstendig og nøyaktig gjengivelse av kildeteksten.

Vi oversetter vitnemål fra utdanningsinstitusjoner eller andre juridiske offentlige dokumenter av typen fødsels- og dåpsattest, vigselsattest, bekreftelse på statsborgerskap, navneendring, skifteattest, dødsattest, testament, dommer, firmaattester mv. fra tysk til norsk.

Hvilken kompetanse har tysk-norsk oversettere fra The Native Translators?

Vi samarbeider utelukkende med universitetsutdannede oversettere som har norsk som sitt morsmål og som bor og lever i Norge. Dette kravet stiller vi for at de skal kunne holde seg oppdatert med den stadig pågående utviklingen innen språket. I tillegg, er alle våre oversettere ikke bare dyktige lingvister og bransjespesialister med lang erfaring, men er også spesialister som kjenner terminologien i det spesifikke faglige stoffet som de oversetter.

Kvalitetsgaranti på oversettelser fra tysk til norsk ISO 17100

Historisk har The Native Translator hatt en ledende posisjon blant Europas oversettelsesbyråer når det gjelder sertifisering. Vi var et av de første oversettelsesbyråene som ble kvalitetssertifisert, allerede i 2011. I tillegg til ISO 17100-sertifiseringen overholder vi også kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informasjonssikkerhet og fortrolighet, ISO 27001. Les mer om våre sertifiseringer.

Riktig pris på oversettelser fra tysk til norsk

Vi tror vi er et av de rimeligste oversettelsesbyråene i Norge. Med vår effektive organisasjon kan vi tilby gode priser uten å inngå kompromisser når det gjelder kvaliteten. Oversetterne våre er universitetsutdannet, har norsk som morsmål og er kvalifiserte fagoversettere og statsautoriserte oversettere.

Fortrolighet

Vi har en stor kundebase som blant annet består av internasjonale foretak, advokater og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Vi inngår gjerne egne fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det.

Trygg betaling på nett

Du betaler med kredittkortet ditt på nett via PayPal eller Saferpay, en trygg sveitsisk betalingsløsning. Du kan enkelt få et tilbud og bestille en oversettelse av dine juridiske dokumenter på nett i vår oversettelsesportal.

Hvis du trenger mer informasjon, kan du få tak i oss døgnet rundt på e-post.

The Native Translator er et globalt ISO 17100-serfisert oversettelsesbyrå som har spesialisert seg på å levere oversettelser av høy kvalitet. Hos oss kan du bestille fagoversettelser av høy kvalitet og statsautoriserte oversettelser til og fra 30 språk direkte på nett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>