Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Profesjonelle fagoversettere og statsautoriserte translatører mellom norsk og polsk innen jus, økonomi, medisin og teknikk.

Profesjonelle og statsautoriserte oversettere for oversettelser fra norsk til polsk

Vi tilbyr spesialiserte oversettelser og statsautoriserte oversettelser av dokumenter og tekster innen økonomi, jus, medisin og teknikk fra norsk til polsk. Ettersom vi er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå, kan vi tilby kundene våre kvalitetsgaranti for alle våre oversettelser fra norsk til polsk som vi utfører. Våre kunder er privatpersoner, private bedrifter og offentlig sektor.

Universitetsuddannede professionelle polske oversættere med fagkompetence

En oversettelse til polsk blir god bare hvis den utføres av en som er vokst opp med språket. Hvis man ikke har polsk som sitt førstespråk, kan det være visse uttrykk eller ordkombinasjoner man ikke kjenner. Derfor bruker The Native Translator kun faglige oversettere som oversetter til sitt polske morsmål og som bor og lever i Polen. I tillegg, er alle våre oversettere ikke bare dyktige lingvister og bransjespesialister med lang erfaring, men er også spesialister som kjenner terminologien i det spesifikke faglige stoffet som de oversetter.

Statsautorisert oversettelse fra norsk til polsk direkte online

Her kan du bestille en statsautorisert oversettelse fra norsk til polsk direkte online, og vi leverer den ferdige oversettelsen online via e-post, men om nødvendig også som en original sendt med ordinær postgang. Statsautoriserte oversettelser blir brukt til slike dokumenter som fødselsattest, vigselsattest, navnemelding, skillsmisserklæring, utdanningsutskrifter, økonomiske papirer og mange andre formål.

Juridisk oversettelse fra norsk til polsk ISO 20771

The Native Translator var det første oversettelsesbyrået i Skandinavia som ble sertifisert etter ISO 20771, ISO-standarden for juridiske oversettelser. Sertifiseringen bekrefter kvalitetsprofilen vår og at vi gjør vårt ytterste for å være en bransjeledende leverandør av juridiske oversettelser til polsk av høy kvalitet.

Kvalitetsgaranti på oversettelser fra norsk til polsk ISO 17100

Historisk har The Native Translator hatt en ledende posisjon blant Europas oversettelsesbyråer når det gjelder sertifisering. Vi var et av de første oversettelsesbyråene som ble kvalitetssertifisert, allerede i 2011. I tillegg til ISO 17100-sertifiseringen overholder vi også kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informasjonssikkerhet og fortrolighet, ISO 27001. Les mer om våre sertifiseringer.

Riktig pris på oversettelser fra norsk til polsk

Vi tror vi er et av de rimeligste oversettelsesbyråene i Norge. Med vår effektive organisasjon kan vi tilby gode priser uten å inngå kompromisser når det gjelder kvaliteten. De polske oversetterne våre er universitetsutdannet, har polsk som morsmål og er kvalifiserte fagoversettere og statsautoriserte oversettere.

Konfidensialitet er vår etiske standard

Vi har en stor kundebase som blant annet består av internasjonale foretak, advokater og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Vi inngår gjerne egne fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det.

Trygg betaling på nett

Du betaler med kredittkortet ditt på nett via PayPal eller Saferpay, en trygg sveitsisk betalingsløsning. Du kan enkelt få et tilbud og bestille en oversettelse av dine polske dokumenter på nett i vår oversettelsesportal.

Hvis du trenger mer informasjon, kan du få tak i oss døgnet rundt på e-post.

The Native Translator er et ISO 17100-kvalitetssertifisert oversetterbyrå online, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede polske oversettelser direkte gjennom Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>