Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Profesjonelle oversettere for tyrkisk innen jus, økonomi, medisin og prosjektering.

Profesjonelle og sertifiserte oversettere for oversettelser til og fra tyrkisk på internett

Vi tilbyr spesialiserte oversettelser av dokumenter og tekster innen økonomi, jus, medisin og prosjektering til og fra tyrkisk. Ettersom vi er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå, kan vi tilby kundene våre kvalitetsgaranti for alle våre oversettelser til og fra tyrkisk som vi utfører.

Hvilken kompetanse har tyrkiske oversettere fra The Native Translators?

Vi samarbeider utelukkende med universitetsutdannede oversettere som har tyrkisk som sitt morsmål og som bor og lever i Tyrkia. Dette kravet stiller vi for at de skal kunne holde seg oppdatert med den stadig pågående utviklingen innen språket. I tillegg, er alle våre oversettere ikke bare dyktige lingvister og bransjespesialister med lang erfaring, men er også spesialister som kjenner terminologien i det spesifikke faglige stoffet som de oversetter.

Sertifiserte oversettelser til og fra tyrkisk på nettet

Vi håndterer alle former for kvalifiserte oversettelser til og fra tyrkisk, inkludert sertifiserte oversettelser av for eksempel avtaler, dommer, kontrakter, attester, registreringsskjema etc. 

Oversettelser til og fra tyrkisk med kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til ISO 17100 og arbeidet vårt blir regelmessig kontrollert av Austrian Standards som er en sertifiseringsmyndighet. Dette gir våre kunder en ekstra stor trygghet. Vår kvalitetsgaranti innebærer at alle oversettelser til og fra tyrkisk som vi utfører er korrekte både språklig og terminologisk. Vi er også opptatt av hvordan våre kunder oppfatter oss og dette presenterer vi jevnlig en enkel presentasjon om på hjemmesiden vår i form av Trustpilot.               

Personvern - en selvfølge!

Vi håndterer ofte svært sensitiv informasjon og er selvsagt alltid nøye med å opprettholde en meget streng konfidensialitet. Alle våre ansatte er i så måte bundet av konfidensialitetsavtaler.

Sikker betaling på nettet

Du kan gjerne betale for din oversettelse med kredittkort direkte på internett via PayPal eller Saferpay som er en sikker sveitsisk betalingsløsning.

Tilbud og kontaktinformasjon

For mer informasjon, kontakt oss døgnet rundt via e-post.

Du kan bestille et prisoverslag  og din oversettelse direkte her vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå og en del av The Translator Group som er et språkselskap med verdensomspennende anseelse. Vi utfører oversettelser innen prosjektering, medisin, økonomi, jus og tilbyr  autoriserte oversettelser til og fra tyrkisk.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>