Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Profesjonelle oversettere fra norsk til portugisisk innen jus, økonomi, medisin og teknikk

Profesjonelle og autoriserte oversettere og translatører for oversettelse fra norsk til portugisisk

Vi tilbyr spesialiserte og statsautoriserte oversettelser av dokumenter og tekster innen økonomi, jus, medisin og teknikk fra norsk til portugisisk. Ettersom vi er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå, kan vi tilby kundene våre kvalitetsgaranti for alle våre oversettelser fra norsk til portugisisk som vi utfører. Våre kunder er privatpersoner, private bedrifter og offentlig sektor.

Universitetsuddannede professionelle portugisiske oversættere med fagkompetence

Vi samarbeider utelukkende med universitetsutdannede oversettere som har portugisisk som sitt morsmål og som bor og lever i Portugal eller i et land der en variant av det portugisiske språket snakkes som teksten din skal oversettes til. Dette kravet stiller vi for at de skal kunne holde seg oppdatert med den stadig pågående utviklingen innen språket. I tillegg, er alle våre oversettere ikke bare dyktige lingvister og bransjespesialister med lang erfaring, men er også spesialister som kjenner terminologien i det spesifikke faglige stoffet som de oversetter.

Statsautorisert oversettelse fra norsk til portugisisk direkte online

Her kan du bestille en statsautorisert oversettelse fra norsk til portugisisk direkte online, og vi leverer den ferdige oversettelsen online via e-post, men om nødvendig også som en original sendt med ordinær postgang. Statsautoriserte oversettelser blir brukt til slike dokumenter som fødselsattest, vigselsattest, navnemelding, skillsmisserklæring, utdanningsutskrifter, økonomiske papirer og mange andre formål.

Juridisk oversettelse fra norsk til portugisisk ISO 20771

The Native Translator var det første oversettelsesbyrået i Skandinavia som ble sertifisert etter ISO 20771, ISO-standarden for juridiske oversettelser. Sertifiseringen bekrefter kvalitetsprofilen vår og at vi gjør vårt ytterste for å være en bransjeledende leverandør av juridiske oversettelser til portugisisk av høy kvalitet.

Kvalitetsgaranti på oversettelser fra norsk til portugisisk ISO 17100

Historisk har The Native Translator hatt en ledende posisjon blant Europas oversettelsesbyråer når det gjelder sertifisering. Vi var et av de første oversettelsesbyråene som ble kvalitetssertifisert, allerede i 2011. I tillegg til ISO 17100-sertifiseringen overholder vi også kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informasjonssikkerhet og fortrolighet, ISO 27001. Les mer om våre sertifiseringer.

Riktig pris på oversettelser fra norsk til portugisisk

Vi tror vi er et av de rimeligste oversettelsesbyråene i Norge. Med vår effektive organisasjon kan vi tilby gode priser uten å inngå kompromisser når det gjelder kvaliteten. De portugisiske oversetterne våre er universitetsutdannet, har portugisisk som morsmål og er kvalifiserte fagoversettere og statsautoriserte oversettere til portugisisk.

Konfidensialitet er vår etiske standard

Vi har en stor kundebase som blant annet består av internasjonale foretak, advokater og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Vi inngår gjerne egne fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det.

Trygg betaling på nett

Du betaler med kredittkortet ditt på nett via PayPal eller Saferpay, en trygg sveitsisk betalingsløsning. Du kan enkelt få et tilbud og bestille en oversettelse av dine portugisisk dokumenter på nett i vår oversettelsesportal.

Hvis du trenger mer informasjon, kan du få tak i oss døgnet rundt på e-post.

The Native Translator er et ISO 17100-kvalitetssertifisert oversetterbyrå online, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede portugisiske oversettelser direkte gjennom Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>