Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

The Native Translator – et ISO 17100 sertifisert oversettelsesbyrå for oversettelser til eller fra tysk.

Du kan gi oss i oppdrag å utføre en faglig og/eller autorisert oversettelse til eller fra tysk mot 30 andre språk, f.eks. engelsk – tysk, norsk – tysk eller tysk – russisk, eller motsatt.

Vi er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO standard 17100, og som har spesialisert seg på oversettelser til eller fra tysk. Vi har mange oversettere med flere års erfaring innen oversettelsesbransjen. De har fullført en universitetsutdannelse, har kunnskaper fra ulike fagområder og oversetter alltid til det språket som er deres morsmål.   

Statsautorisert oversettelse fra tysk til norsk og norsk til tysk.

Når du gir oss i oppdrag å utføre en statsautorisert oversettelse fra tysk til norsk, er det en oversetter som har bestått translatøreksamen ved Norges Handelshøyskole som gjør jobben. Oversettelser fra norsk til tysk blir utført av en oversetter som er blitt offentlig autorisert av en tysk domstol. Grunnen til at vi gjør det slik er at autoriserte oversettelser som regel bare er gyldige i det landet der de er utført, med mindre de også er påført et apostillestempel fra en notar eller domstol.

Når juridiske tekster eller finanstekster/-dokumenter skal oversettes, er det som oftest et krav at oversettelsen må være autorisert. Dokumenter som må oversettes av autoriserte tyskoversettere er f.eks. bedriftsavtaler, vitnemål og offentlige dokumenter, skifteattester, protokoller fra bedriftsforsamlinger, kjennelser, fullmakter, fødselsattester, donasjonsdokumenter, leieavtaler, samarbeidsavtaler, konsulentavtaler, kjøpekontrakter, tilbud, avtaler om taushetsplikt og konfidensialitet, skilsmissevedtak, gjeldsbrev, testamenter o.l.

Autoriserte oversettelser til eller fra tysk mot flere enn 30 andre språk.

Vi oversetter til eller fra tysk mot bl.a. følgende språk: Arabisk, baskisk, bulgarsk, katalansk, kinesisk, dansk, engelsk, estisk, finsk, fransk, galisisk, gresk, hindu, nederlandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, koreansk, kurdisk, latvisk, litauisk, maltesisk, norsk, persisk (farsi), portugisisk, polsk, rumensk, russisk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tsjekkisk, tyrkisk, ungarsk (magyar) m.fl.

Faglige oversettelser av juridiske, finansielle, medisinske og tekniske / teknologiske tekster på tysk.

Vi tilbyr også autoriserte faglige oversettelser til eller fra tysk mot flere enn 30 andre språk. Det innebærer at oversetteren forutsettes å ha omfattende faglige kunnskaper om det temaet som skal oversettes, f.eks. ekspertise innen juss eller medisin eller teknisk.

Leveringstider for oversettelser til eller fra tysk .

Siden vi har konstant stor pågang av oversettelsesoppdrag og avhengig av den aktuelle tekstmengden må du regne med ca. 1-3 dager for en oversettelse på tysk.

Her kan du bestille en oversettelse til eller fra tysk

Du kan gi oss i oppdrag å utføre enten en enkel eller autorisert oversettelse til eller fra tysk online. Last opp dokumentet ditt her og bestill en oversettelse direkte på vår OversettelsesPortal.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100, og som har spesialisert seg på å utføre og levere høykvalitetsoversettelser og autoriserte oversettelser til eller fra tysk

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>