Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

The Native Translator – et ISO 17100 sertifisert oversettelsesbyrå for oversettelser til eller fra spansk.

Du kan gi oss i oppdrag å utføre en faglig og/eller autorisert oversettelse til eller fra spansk mot 30 andre språk, f.eks. engelsk – spansk, norsk – spansk eller spansk – russisk, eller motsatt.

Vi er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO standard 17100, og som har spesialisert seg på oversettelser til eller fra spansk. Oversetterne våre har flere års erfaring med oversettelsesarbeid innen ulike fagområder. De har fullført en universitetsutdannelse, og morsmålet deres er det aktuelle målspråket for oversettelsene. 

Når du gir oss i oppdrag å utføre en autorisert oversettelse fra norsk til spansk, blir denne oversettelsen utført av en oversetter som er blitt autorisert gjennom det spanske utenriksdepartementet. Oversettelser fra spansk til norsk blir utført av oversettere som er statsautorisert i Norge. Grunnen til at vi gjør det slik er at autoriserte oversettelser som regel bare er gyldige i det landet der de er utført, med mindre de også er påført et apostillestempel fra en notar eller domstol.

Når juridiske tekster eller finanstekster/-dokumenter skal oversettes er det som oftest et krav at oversettelsen må være autorisert. Dokumenter som må oversettes av autoriserte oversettere til spansk er f.eks. bedriftsavtaler, vitnemål og offentlige dokumenter, skifteattester, protokoller fra bedriftsforsamlinger, domsavsigelser, fullmakter, fødselsattester, donasjonsdokumenter, leieavtaler, samarbeidsavtaler, konsulentavtaler, kjøpekontrakter, tilbud, avtaler om taushetsplikt, skilsmissedommer, gjeldsbrev, testamenter o.l.

Autoriserte oversettelser til eller fra spansk mot mer enn 30 andre språk

Vi oversetter til eller fra spansk mot bl.a. følgende språk: Arabisk, baskisk, bulgarsk, katalansk, kinesisk, dansk, engelsk, estisk, finsk, fransk, galisisk, gresk, hindu, nederlandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, koreansk, kurdisk, latvisk, litauisk, maltesisk, norsk, persisk (farsi), portugisisk, polsk, rumensk, russisk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, svensk, tsjekkisk, tyrkisk, tysk, ungarsk (magyar) m.fl.

Faglige oversettelser av juridiske, finansielle, medisinske og tekniske tekster på spansk

Vi tilbyr også autoriserte faglige oversettelser til eller fra spansk mot mer enn 30 andre språk. Det innebærer at oversetteren forutsettes å ha omfattende faglige kunnskaper om det temaet som skal oversettes, f.eks. ekspertise innen juss eller medisin.

Leveringstider for oversettelser til eller fra spansk

Siden vi ofte har stor pågang av oversettelsesoppdrag og avhengig av den aktuelle tekstmengden må du regne med ca. 1-3 dager for en oversettelse på spansk.

Her kan du bestille en oversettelse til eller fra spansk

Du kan gi oss i oppdrag å utføre enten en enkel eller autorisert oversettelse til eller fra spansk online. Last opp dokumentet ditt her og bestill en oversettelse direkte på vår OversettelsesPortal.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100, og som har spesialisert seg på å utføre og levere høykvalitetsoversettelser og autoriserte oversettelser til eller fra spansk online. 

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>