Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

The Native Translator – et ISO 17100 sertifisert oversettelsesbyrå for oversettelser til eller fra portugisisk.

Du kan gi oss i oppdrag å utføre en faglig og/eller autorisert oversettelse til eller fra portugisisk mot 30 andre språk, f.eks. engelsk – portugisisk, norsk – portugisisk eller portugisisk – russisk, eller motsatt.

Vi er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO-standard 17100, og som har spesialisert seg på oversettelser til eller fra portugisisk. Blant våre erfarne oversettere finnes mange ulike faglige oversettere, som kan dokumentere en fullført universitetsutdannelse og som oversetter til sine respektive morsmål.    

Autorisert oversettelse fra norsk til portugisisk

Når du gir oss i oppdrag å utføre en autorisert oversettelse fra norsk til portugisisk, blir arbeidet gjort av en oversetter som er blitt offentlig autorisert av det portugisiske rettsvesenet. Oversettelser fra portugisisk til norsk utføres av oversettere som har bestått translatøreksamen ved Norges Handelshøyskole. Vi gjør det slik fordi autoriserte oversettelser som regel bare er gyldige i det landet der de er laget, med mindre de også er påført et apostillestempel fra en notar eller domstol.

Når juridiske tekster eller finanstekster og -dokumenter skal oversettes, er det som oftest et krav at oversettelsen må være autorisert. Dokumenter som må oversettes av autoriserte portugisiskoversettere er f.eks. bedriftsavtaler, vitnemål og offentlige dokumenter, skifteattester, protokoller fra bedriftsforsamlinger, kjennelser, fullmakter, fødselsattester, donasjonsdokumenter, leieavtaler, samarbeidsavtaler, konsulentavtaler, kjøpekontrakter, tilbud, avtaler om taushetsplikt og konfidensialitet, skilsmissevedtak, gjeldsbrev, testamenter o.l.

Autoriserte oversettelser til eller fra portugisisk mot flere enn 30 andre språk

Vi oversetter til eller fra portugisisk mot bl.a. følgende språk: Arabisk, baskisk, bulgarsk, katalansk, kinesisk, dansk, engelsk, estisk, finsk, fransk, galisisk, gresk, hindu, nederlandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, koreansk, kurdisk, latvisk, litauisk, maltesisk, norsk, persisk (farsi), polsk, rumensk, russisk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tsjekkisk, tyrkisk, tysk, ungarsk (magyar) m.fl.

Faglige oversettelser av juridiske, finansielle, medisinske og tekniske tekster på portugisisk

Vi tilbyr også autoriserte faglige oversettelser til eller fra portugisisk mot flere enn 30 andre språk. Den oversetteren som utfører oversettelsen forutsettes å ha omfattende fagkunnskaper om det temaet som oversettelsen handler om, f.eks. spesialkunnskaper innen juss, medisin eller teknisk.

Leveringstider for oversettelser til eller fra portugisisk

Siden vi ofte har stor pågang av oversettelsesoppdrag og avhengig av den aktuelle tekstmengden må du regne med ca. 1-3 dager for en oversettelse på portugisisk.

Her kan du gi oss i oppdrag å oversette en tekst til eller fra portugisisk

Du kan bestille enten en enkel eller autorisert oversettelse til eller fra portugisisk online. Last opp dokumentet ditt her, og gi oss i oppdrag å oversette dette direkte på vår OversettelsesPortal.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100, og som har spesialisert seg på å utføre og levere høykvalitetsoversettelser og autoriserte oversettelser til eller fra portugisisk online.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>