Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

The Native Translator – et ISO 17100 sertifisert oversettelsesbyrå for oversettelser til eller fra polsk.

Du kan gi oss i oppdrag å utføre en faglig og/eller autorisert oversettelse til eller fra polsk mot 30 andre språk, f.eks. engelsk – polsk, norsk – polsk eller polsk – russisk, eller motsatt.

Vi er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO standard 17100, og som har spesialisert seg på oversettelser til eller fra polsk. Alle våre oversettere har kunnskaper innen ulike fagområder og flere års erfaring med oversettelsesarbeid. De har fullført en universitetsutdannelse og oversetter selvsagt alltid til det språket som er deres morsmål.  

Statsautorisert oversettelse fra norsk til polsk

Når du gir oss i oppdrag å utføre en statsautorisert oversettelse fra norsk til polsk, blir arbeidet utført av en oversetter som er blitt offentlig autorisert av det polske utenriksdepartementet. Oversettelser fra polsk til norsk utføres av en oversetter som har bestått translatøreksamen ved Norges Handelshøyskole. Grunnen til at vi gjør det slik er at autoriserte oversettelser som regel bare er gyldige i det landet der de er utført, med mindre de også er påført et apostillestempel fra en notar eller domstol.

Når juridiske tekster eller finanstekster og -dokumenter skal oversettes, er det som oftest et krav at oversettelsen må være autorisert. Dokumenter som må oversettes av autoriserte polskoversettere er f.eks. bedriftsavtaler, vitnemål og offentlige dokumenter, skifteattester, protokoller fra bedriftsforsamlinger, kjennelser, fullmakter, fødselsattester, donasjonsdokumenter, leieavtaler, samarbeidsavtaler, konsulentavtaler, kjøpekontrakter, tilbud, avtaler om taushetsplikt og konfidensialitet, skilsmissevedtak, gjeldsbrev, testamenter o.l.

Autoriserte oversettelser til eller fra polsk mot flere enn 30 andre språk

Vi oversetter til eller fra polsk mot bl.a. følgende språk: Arabisk, baskisk, bulgarsk, katalansk, kinesisk, dansk, engelsk, estisk, finsk, fransk, galisisk, gresk, hindu, nederlandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, koreansk, kurdisk, latvisk, litauisk, maltesisk, norsk, persisk (farsi), portugisisk, rumensk, russisk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tsjekkisk, tyrkisk, tysk, ungarsk (magyar) m.fl.

Faglige oversettelser av juridiske, finansielle, medisinske og tekniske / teknologiske tekster på polsk

Vi tilbyr autoriserte faglige oversettelser til eller fra polsk mot flere enn 30 andre språk. Det innebærer at oversetteren forutsettes å ha omfattende faglige kunnskaper om det temaet som skal oversettes, f.eks. ekspertise innen juss eller medisin.

Leveringstider for oversettelser til eller fra polsk

Siden vi ofte har stor pågang av oversettelsesoppdrag og avhengig av den aktuelle tekstmengden må du regne med ca. 1-3 dager for en oversettelse på polsk.

Her kan du gi oss i oppdrag å oversette en tekst til eller fra polsk

Du kan bestille enten en enkel eller autorisert oversettelse til eller fra polsk online. Last opp dokumentet ditt her og bestill en oversettelse direkte på vår OversettelsesPortal.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100, og som har spesialisert seg på å utføre og levere høykvalitetsoversettelser og autoriserte oversettelser til eller fra polsk online.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>