Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

The Native Translator – et ISO 17100 sertifisert oversettelsesbyrå for oversettelser til eller fra kinesisk.

Du kan gi oss i oppdrag å utføre en faglig og/eller autorisert oversettelse til eller fra kinesisk mot 30 andre språk, f.eks. engelsk – kinesisk, norsk – kinesisk eller kinesisk – russisk, eller motsatt.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO standard 17100, og som har spesialisert seg på oversettelser til eller fra kinesisk. Vi bruker kun oversettere som har flere års erfaring innen sine respektive fagområder, og morsmålet deres er målspråket for den aktuelle oversettelsen. 

Når vi påtar oss et oversettelsesoppdrag fra norsk til kinesisk, blir denne oversettelsen utført av en oversetter som er blitt offisielt autorisert for dette av det kinesiske rettsvesenet. En oversettelse fra kinesisk til norsk blir utført av en oversetter som er statsautorisert i Norge. Grunnen til at vi gjør det slik er at autoriserte oversettelser som regel bare er gyldige i det landet der de er utført, med mindre en notar eller domstol har påført et apostillestempel.

Når juridiske eller finanstekster skal oversettes, er det som oftest et krav at oversettelsen må være autorisert. Dokumenter som må oversettes til kinesisk av autoriserte oversettere er f.eks. bedriftsavtaler, vitnemål og offentlige dokumenter, skifteattester, protokoller fra bedriftsforsamlinger, kjennelser, fullmakter, fødselsattester, donasjonsdokumenter, leieavtaler, samarbeidsavtaler, konsulentavtaler, kjøpekontrakter, tilbud, avtaler om taushetsplikt og konfidensialitet, skilsmissebevillinger, gjeldsbrev, testamenter o.l.

Autoriserte oversettelser til eller fra kinesisk mot mer enn 30 andre språk

Vi oversetter til eller fra kinesisk mot bl.a. følgende språk: Arabisk, baskisk, bulgarsk, katalansk, dansk, engelsk, estisk, finsk, fransk, galisisk, gresk, hindu, nederlandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, koreansk, kurdisk, latvisk, litauisk, maltesisk, norsk, persisk (farsi), portugisisk, polsk, rumensk, russisk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tsjekkisk, tyrkisk, tysk, ungarsk (magyar) m.fl.

Faglige oversettelser av juridiske, finansielle, medisinske og tekniske/teknologiske tekster på kinesisk

Vi utfører autoriserte faglige oversettelser til eller fra kinesisk mot mer enn 30 andre språk. Det innebærer at oversetteren forutsettes å ha omfattende faglige kunnskaper om det temaet som skal oversettes, f.eks. ekspertise innen juss eller medisin eller teknisk.

Leveringstider for oversettelser til eller fra kinesisk

Siden vi ofte har stor pågang av oversettelsesoppdrag og avhengig av den aktuelle tekstmengden må du regne med ca. 1-3 dager for en oversettelse på kinesisk.

Her kan du bestille en oversettelse til eller fra kinesisk

Du kan bestille enten en enkel eller autorisert oversettelse til eller fra kinesisk online. Last opp dokumentet ditt her, og gi oss i oppdrag å oversette dette direkte på vår OversettelsesPortal.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100, og som har spesialisert seg på å utføre og levere høykvalitetsoversettelser og autoriserte oversettelser til eller fra kinesisk online. 

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>