Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

The Native Translator – et ISO 17100 sertifisert oversettelsesbyrå for oversettelser til eller fra italiensk.

Du kan gi oss i oppdrag å utføre en faglig og/eller autorisert oversettelse til eller fra italiensk mot 30 andre språk, f.eks. engelsk – italiensk, norsk – italiensk eller italiensk – fransk, eller motsatt.

Vi er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO standard 17100, og som har spesialisert seg på oversettelser til eller fra italiensk. Våre oversettere har fullført en universitetsutdannelse og har omfattende og allsidig erfaring innen sine respektive fagområder. Morsmålet deres er selvsagt det aktuelle målspråket for oversettelsene. 

Autorisert oversettelse fra norsk til italiensk

Når du gir oss i oppdrag å utføre en autorisert oversettelse fra norsk til italiensk, blir denne oversettelsen utført av en oversetter som er blitt offisielt autorisert for dette av det italienske rettsvesenet. Oversettelser fra italiensk til norsk blir utført av oversettere som er statsautorisert i Norge. Grunnen til at vi gjør det slik er at autoriserte oversettelser som regel bare er gyldige i det landet der de er utført, med mindre et apostillestempel er påført av notar eller domstol.

Når juridiske eller finanstekster skal oversettes, er det vanligvis et krav at oversettelsen må være autorisert. Dokumenter som må oversettes til italiensk av autoriserte oversettere er f.eks. bedriftsavtaler, vitnemål og offentlige dokumenter, skifteattester, protokoller fra bedriftsforsamlinger, domsavsigelser, fullmakter, fødselsattester, donasjonsdokumenter, leieavtaler, samarbeidsavtaler, konsulentavtaler, kjøpekontrakter, tilbud, avtaler om taushetsplikt og konfidensialitet, skilsmissebevillinger, gjeldsbrev, testamenter o.l.

Autoriserte oversettelser til eller fra italiensk mot mer enn 30 andre språk 

Vi oversetter til eller fra italiensk mot bl.a. følgende språk: Arabisk, baskisk, bulgarsk, katalansk, kinesisk, dansk, engelsk, estisk, finsk, fransk, galisisk, gresk, hindu, nederlandsk, islandsk, irsk, japansk, koreansk, kurdisk, latvisk, litauisk, maltesisk, norsk, persisk (farsi), portugisisk, polsk, rumensk, russisk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tsjekkisk, tyrkisk, tysk, ungarsk (magyar) m.fl.

Faglige oversettelser av juridiske, finansielle, medisinske og tekniske tekster på italiensk 

Vi tilbyr autoriserte faglige oversettelser til eller fra italiensk mot mer enn 30 andre språk. Det innebærer at oversetteren forutsettes å ha omfattende faglige kunnskaper om det temaet som skal oversettes, f.eks. ekspertise innen juss eller medisin.

Leveringstider for oversettelser til eller fra italiensk

Siden vi ofte har stor pågang av oversettelsesoppdrag og avhengig av den aktuelle tekstmengden må du regne med ca. 1-3 dager for en oversettelse på italiensk.

Her kan du bestille en oversettelse til eller fra italiensk

Du kan bestille enten en enkel eller autorisert oversettelse til eller fra italiensk online. Last opp dokumentet ditt her, og gi oss i oppdrag å oversette dette direkte på vår OversettelsesPortal.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100, og som har spesialisert seg på å utføre og levere høykvalitetsoversettelser og autoriserte oversettelser til eller fra italiensk online.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>