Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

ISO 17100 sertifisert oversettelsesbyrå for oversettelser til eller fra engelsk.

Du kan gi oss i oppdrag å utføre en faglig og/eller autorisert oversettelse til eller fra engelsk mot 60 andre språk, f.eks. engelsk – norsk, spansk – engelsk eller engelsk – fransk, eller motsatt.

Vi er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO standard 17100, og som har spesialisert seg på oversettelser til eller fra engelsk. Oversetterne våre har flere års erfaring med oversettelsesarbeid. De har fullført en universitetsutdannelse, og morsmålet deres er selvsagt det aktuelle målspråket for oversettelsene.  

Når du gir oss i oppdrag å utføre en autorisert oversettelse fra engelsk til norsk, blir denne oversettelsen utført av en oversetter som har bestått en autorisasjonsprøve som forvaltes av Norges Handelshøyskole på delegasjon fra Kunnskapsdepartementet. Oversettelser fra norsk til engelsk blir utført av oversettere som er statsautorisert i Norge eller som har en statlig autorisasjon fra ATA (det amerikanske oversetterforbundet i USA og i Canada) eller fra NAATI (den nasjonale akkrediteringsmyndigheten for oversettere og tolker i Australia). Grunnen til at vi gjør det slik er at autoriserte oversettelser som regel bare er gyldige i det landet der de er utført, med mindre de også er påført et apostillestempel fra en notar eller domstol.

Når juridiske tekster eller finanstekster/-dokumenter skal oversettes er det som oftest et krav av oversettelsen må være autorisert. Dokumenter som må oversettes av en autorisert engelskoversetter er for eksempel bedriftsavtaler, vitnemål, skifteattester, protokoller fra bedriftsforsamlinger, fullmakter, fødselsattester, donasjonsdokumenter, leieavtaler, samarbeidsavtaler, konsulentavtaler, kjøpekontrakter, tilbud, avtaler om taushetsplikt, skilsmissedommer, gjeldsbrev, testamenter o.l.

Autoriserte oversettelser til eller fra engelsk mot mer enn 60 andre språk

Vi oversetter til eller fra engelsk mot bl.a. følgende språk: Arabisk, baskisk, bulgarsk, katalansk, kinesisk, dansk, estisk, finsk, fransk, galisisk, gresk, hindu, nederlandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, koreansk, kurdisk, latvisk, litauisk, maltesisk, norsk, persisk (farsi), portugisisk, polsk, rumensk, russisk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tsjekkisk, tyrkisk, tysk, ungarsk (magyar) m.fl.

Faglige oversettelser av juridiske, finansielle, medisinske og tekniske tekster på engelsk

Vi tilbyr også autoriserte faglige oversettelser til eller fra engelsk mot mer enn 60 andre språk. Det innebærer at oversetteren forutsettes å ha omfattende faglige kunnskaper om det temaet som skal oversettes, f.eks. ekspertise innen juss eller medisin.

Leveringstider for oversettelser til eller fra engelsk

Siden vi ofte har stor pågang av oversettelsesoppdrag og avhengig av den aktuelle tekstmengden må du regne med ca. 1-2 dager for en oversettelse på engelsk.

Her kan du bestille en oversettelse til eller fra engelsk

Du kan gi oss i oppdrag å utføre enten en enkel eller autorisert oversettelse til eller fra engelsk online. Last opp dokumentet ditt her og bestill en oversettelse direkte på vår OversettelsesPortal.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100, og som har spesialisert seg på å utføre og levere høykvalitetsoversettelser og autoriserte oversettelser til eller fra engelsk online.  

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>