Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Spesialiserte og statsautoriserte oversettelser til og fra tysk

Profesjonelle oversettelser til og fra tysk innen jus, medisin og teknologi direkte på Internett, produsert av et ISO17100-sertifisert oversetterbyrå.

Når du trenger rask tilgang til kvalifisert tysk oversettelse, er vi svaret. Med mer enn 5000 profesjonelle spesialistoversettere i nettverket vårt, er vi ikke bare et av Europas største oversetterbyråer, men i 2014 og 2015 ble vi også rangert globalt blant de topp 100 av Common Sense Advisory, et konsulentselskap basert i Boston-området.

Spesialiserte og statsautoriserte oversettelser til og fra tysk online

Vi håndterer alle typer tyske oversettelser av høy kvalitet, fra spesialiserte tyske oversettelser innen medisin, teknologi eller juss til sertifiserte tyske oversettelser av, for eksempel, rettsdommer, kontrakter, registerutdrag etc.

Oversettelser med vår kvalitetsgaranti

Mange oversetterbyråer hevder at de følger en viss standard, men vi mener det er en betydelig forskjell mellom å faktisk være sertifisert enn å kun følge en gitt standard. The Native Translator er sertifisert i henhold til ISO 17100.  Vårt arbeid gjennomgås jevnlig av Austrian Standards Institute, som er den sertifiserende myndigheten.

Konfidensialitet

Vi håndterer ofte sensitiv informasjon, og vi er selvsagt alltid nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

For mer informasjon, ber vi deg ta kontakt med oss når som helst på døgnet via e-post.

Få pristilbudet ditt her på under ett minutt, og også bestill din oversettelse direkte online vis pristilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversetterbyrå, som spesialiserer seg på kvalitetssikrede oversettelser direkte via Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>