Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Spesialist- og statsautoriserte oversettelser til og fra polsk

Spesialiserte polske oversettelser og statsautoriserte oversettelser til og fra polsk innen jus, medisin og teknologi.

Når du trenger umiddelbar og enkel tilgang til polske oversettelser, er vi den optimale løsningen. Med mer enn 5000 profesjonelle spesialiserte og sertifiserte oversettere som arbeider for oss, kan vi gi polske oversettingstjenester til og fra 25 språk direkte via Internett.

Polske spesialiserte oversettelser og statsautoriserte polske oversettelser

Vi tar på oss alle typer polske oversettelser, alt spesialiserte polske oversettelser innen medisin, teknologi og juss eller sertifiserte polske oversettelser av sertifikater, rettsdommer, kontrakter, avtaler, etc. Alt online!

Profesjonelle oversettelser med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til ISO 17100, den internasjonale kvalitetsstandarden som gjelder for oversetterbyråer. Vårt arbeid gjennomgås jevnlig av Austrian Standards Institute, som er den sertifiserende internasjonale myndigheten. Dette gir deg, som vår klient, kjempegod sikkerhet.

Konfidensialitet er vår grunnleggende utgangspunkt fra starten

Vi håndterer sensitiv informasjon på en daglig basis, og vi er selvsagt alltid svært nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

For mer informasjon, ta kontakt med oss når det er beleilig for deg på døgnet via e-post.

Du kan få pristilbudet ditt på under etter minutt, og attpåtil bestille oversettelsen din her direkte online vis pristilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-kvalitetssertifisert oversetterbyrå online. Vi spesialiserer oss på å tilby kvalitetssikrede oversettelser direkte over Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>