Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Spesialist- og sertifiserte oversettelser til og fra koreansk

Spesialiserte koreanske oversettelser og sertifiserte oversettelser til og fra koreansk innen jus, medisin og teknologi.

Når du trenger hurtig tilgang til koreanske oversettelser, er vi den raskeste og beste løsningen. Med mer enn 5000 profesjonelle spesialiserte og sertifiserte oversettere som er partnere med oss, kan vi gi koreanske oversettingstjenester til og fra 25 språk – alt direkte via Internett.

Spesialiserte og sertifiserte oversettelse på koreansk

Vi håndterer alle slags koreanske oversettelser, fra spesialistoversettelser innen medisin, teknologi eller jus på den ene siden, til sertifiserte koreanske oversettelser av sertifikater, rettsdommer, kontrakter, legitimasjon, etc. Alt dette på nettet.

Profesjonelle oversettelser med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til ISO 17100-normen, en kvalitetsstandard som gjelder spesielt for oversetterbyråer. Vårt arbeid gjennomgås kontinuerlig av Austrian Standards Institute, som er den sertifiserende myndigheten. Dette gir deg garantert, som vår klient, ypperlig sikkerhet.

Konfidensialitet er en selvfølge for oss

Vi håndterer sensitiv informasjon daglig, og vi er selvsagt alltid svært nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

For ytterligere informasjon, inviterer vi deg til å ta kontakt med oss hele døgnet via e-post.

Du kan til og med får pristilbudet ditt på under etter minutt, og også bestille oversettelsen din her direkte online vis pristilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-kvalitetssertifisert oversetterbyrå online.  Vi spesialiserer oss på å tilby kvalitetssikrede oversettelser direkte gjennom Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>