Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Spesialiserte og statsautoriserte oversettelser til og fra engelsk

Profesjonelle oversettelser til og fra engelsk innen jus, medisin og teknologi direkte på Internett, utført av et ISO17100-sertifisert oversetterbyrå.

Når du trenger umiddelbar tilgang til kvalifisert engelsk oversetterkompetanse, er vi svaret. Med mer enn 5000 profesjonelle oversettere på laget, er vi ikke bare et av Europas største oversetterbyråer, men vi ble også i 2014 og 2015 rangert blant de topp 100 språkbyråer globalt. Rangeringen ble utført av Common Sense Advisory, et konsulentselskap basert i Boston-området.

Spesialiserte og statsautoriserte oversettelse til og fra engelsk

Vi håndterer alle typer engelske kvalitetsoversettelser, fra spesialiserte oversettelser innen medisin, teknologi eller juss til sertifiserte oversettelser av, for eksempel, rettsdommer, kontrakter, registerutdrag etc.

Oversettelser med vår kvalitetsgaranti

Mange oversetterbyråer hevder at de følger en viss standard, men vi mener det er en stor forskjell mellom å bli sertifisert i henhold til en viss standard, og det å følge den. The Native Translator, som er en avdeling av The Translator Group, er sertifisert i henhold til ISO 17100. Vårt arbeid overvåkes jevnlig av Austrian Standards Institute, som er den sertifiserende myndigheten.

Konfidensialitet

Vi håndterer ofte sensitiv informasjon, og vi er selvsagt alltid nøye med å opprettholde den aller strengeste konfidensialitet. Det å alltid behandle våre kunders informasjon sikkert og konfidensielt, er vår standardprosedyre.

For ytterligere informasjon, ta kontakt med oss når som helst på døgnet via e-post.

Du kan få pristilbudet ditt på under etter minutt, og også bestille oversettelsen din her direkte online vis pristilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversetterbyrå, som spesialiserer seg på høykvalitets, kvalitetssikrede oversettelser direkte via Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>