Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Oversetting av håndbøker, installasjonsveiledninger og bruksansvisninger til dansk, sertifisert teknisk oversettelsesbyrå.

Vi tilbyr kvalifiserte oversettelser av håndbøker, installasjonsveiledninger og bruksansvisninger til dansk. Ettersom vi er et ISO 17100-sertifisert teknisk oversettelsesbyrå, kan vi tilby kundene våre kvalitetsgaranti på alle de danske oversettelsene som vi utfører.

The Native Translator bruker kun universitetsutdannede oversettere

Vi arbeider kun med universitetsutdannede oversettere som har engelsk som sitt morsmål og som bor og lever i Danmark. Dette kravet stiller vi for at de skal kunne holde seg oppdatert med den stadig pågående utviklingen innenfor språket. I tillegg, er alle våre oversettere ikke bare dyktige lingvister og bransjespesialister med lang erfaring, men er også spesialister som kjenner terminologien innen det spesifikke fagområdet som de oversetter.

Terminologidatabaser

For å sikre at oversettelsen er korrekt og at den riktige terminologien brukes i dokumentet som vi oversetter, og også mellom ulike andre ulike dokumenter, bruker vi terminologidatabaser. For større og lengre samarbeid bruker vi kundespesifikke terminologidatabaser.

Dansk teknisk oversettelse med kvalitetsgaranti

Vi er sertifisert i henhold til ISO 17100 og arbeidet vårt blir regelmessig kontrollert av Austrian Standards som er en sertifiseringsmyndighet. Dette gir deg som kunde en ekstra god trygghet. Vår kvalitetsgaranti innebærer at alle de danske oversettelsene som vi utfører er korrekte både språklig og terminologisk. Vi er også opptatt av hvordan våre kunder oppfatter oss og dette presenterer vi jevnlig en enkel presentasjon av på vår hjemmeside i form av Trustpilot.

Personvern er for oss en selvfølge

Vi håndterer ofte svært sensitiv informasjon og er selvsagt alltid nøye med å opprettholde en meget streng konfidensialitet. Alle våre ansatte er i så måte bundet av taushetsavtaler.

Sikker betaling på nettet

Du kan gjerne betale for din oversettelse med kredittkort direkte på internett via PayPal eller Saferpay som er en sikker sveitsisk betalingsløsning.

Tilbud og kontaktinformasjon

For mer informasjon, kan du kontakte oss døgnet rundt via e-post.

Du kan bestille et prisoverslag og din oversettelse direkte her vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert teknisk oversettelsesbyrå og en del av The Translator Group som er et globalt språkselskap. I tillegg til tekniske oversettelser, tilbyr vi også juridiske oversettelser, medisinske oversettelser, finansielle oversettelser og lisensierte oversettelser til og fra dansk.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>