Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Teknisk fagspesialiserte oversettelser til/fra norsk

Profesjonelle, fagspesialiserte tekniske oversettelser til/fra norsk utføres online av høyt kvalifiserte morsmålsoversettere.

Faglige oversettelser innen tekniske fagområder er krevende og har ofte et stort spekter – fra energiøkonomi via miljø og engineering til legemiddelproduksjon, fra avhandlinger og fagartikler til produktdatablader og brukerhåndbøker. Felles for disse er at de krever høyeste ekspertise. Derfor har mange av våre tekniske oversettere til/fra norsk ikke bare faglige kvalifikasjoner som oversettere, men også en høyskolegrad, f.eks. som ingeniør, lege eller forsker. En av grunnforutsetningene for gode oversettelser er nemlig at oversetteren har en god forståelse av innholdet.

Dessuten utføres alle fagspesialiserte oversettelser til norsk av oversettere som har norsk som morsmål og motsatt, f.eks. norsk til tysk oversettes av oversettere som har tysk som morsmål. Da blir også de minste språklige nyansene gjengitt perfekt og grammatikalsk riktig på målspråket.

Det er enkelt å bestille en norsk oversettelse online

Vi er et online oversettelsesbyrå som holder døgnåpent for kundene våre. Vi oversetter raskt, pålitelig og alltid med beste kvalitet, også til norsk. Når vi mottar bestillingen din, finner prosjektlederne våre ved hjelp av systemet vårt alltid den tekniske oversetteren som er faglig best egnet til å oversette den aktuelle teksten til norsk. Du kan også bestille autoriserte oversettelser (f.eks. til patentformål) online hos oss. Det er bare å velge den aktuelle opsjonen i bestillingsskjemaet.

Ved store prosjekter bør du kontakte vår bedriftstilpassede tjeneste The Business Translator, som tilbyr individuell Account Manager og mange andre fordeler, inkl. mengderabatt fra ca. 3000 ord. 

Sikker håndtering av kundens bedriftshemmeligheter

Hos oss blir fortrolig informasjon alltid håndtert med absolutt diskresjon. Alle projektlederne og oversetterne våre er underlagt strenge Non Disclosure Agreements (NDAs). Opplasting av tekniske dokumenter på onlineportalen vår foregår selvsagt også via en sikker forbindelse, for å sikre teknisk beskyttelse av dokumentene dine.

Din spesialist for tekniske oversettelser til alle skandinaviske språk

De skandinaviske språkene hører faktisk til kjernevirksomheten vår, i tillegg til tysk og engelsk. Vi oversetter tekniske dokumenter ikke bare til norsk, men også til svensk eller dansk. Enkelt, raskt og på en faglig kompetent måte.

Trenger du flere opplysninger? Du kan ta kontakt med oss 24 timer i døgnet på Epost eller gå inn på vår online oversettelsesportal, der du  Ber om tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100 sertifisert oversettelsesbyrå, som har spesialisert seg på online oversettelse av bl.a. tekniske tekster og dokumenter. 

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>