Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Statsautorisert oversettelse og fagoversettelse fra tysk til norsk online

Profesjonell oversettelse fra tysk til norsk

Vi har en dyktig oversetterstab som behandler oversettelsesprosjekter for mer enn 140 forskjellige språk. I arbeid med våre oversettelser fra tysk til norsk benytter vi oss av toppkvalifiserte fagoversettere, som står klar til å oversette alle type dokumenter. Vi kan tilby autoriserte oversettelser fra tysk til norsk av alle typer tekster. Statsautorisering vil særlig være aktuelt for dokumenter til bruk i retten; vitnemål og attester og andre offentlige dokumenter, for eksempel skattedokumenter, fødsels- og dåpsattester, vigselsattester, testamenter, kontrakter, dødsattester, skilsmissebevillinger, bostedsattester, navneendringer, oppholdstillatelser, politiattester mv.

Fagoversettelse fra tysk til norsk

Med fagoversettelse mener vi oversettelse av tekniske tekster, juridiske dokumenter, bruksanvisninger, nettsteder og en rekke andre former for oversettelse.

  • tekniske oversettelser
  • medisinske oversettelser
  • juridiske oversettelser
  • økonomiske oversettelser

Tyske fagoversettere og statsautoriserte translatører

I arbeid med oversettelser fra tysk til norsk benytter vi oss alltid av gode norske oversettere som oversetter til sitt morsmål. Disse har lokalkunnskapen som kreves for at dine oversettelser skal fungere på det norske markedet, både språklig og innholdsmessig. The Native Translator prioriterer kvalitet fremfor kvantitet, noe du som kunde kan nyte godt av når du benytter deg av våre statsautoriserte oversettelser fra tysk til norsk.

Oversettelse fra tysk til norsk med vår kvalitetsgaranti ISO 17100

Historisk har The Native Translator hatt en ledende posisjon blant Europas oversettelsesbyråer når det gjelder sertifisering. Vi var et av de første oversettelsesbyråene som ble kvalitetssertifisert, allerede i 2011. I tillegg til ISO 17100-sertifiseringen overholder vi også kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informasjonssikkerhet og fortrolighet, ISO 27001. Les mer om våre sertifiseringer.

Riktig pris på statsautorisert oversettelse fra tysk til norsk

Vi tror vi er et av de rimeligste oversettelsesbyråene i Norge. Med vår effektive organisasjon kan vi tilby gode priser uten å inngå kompromisser når det gjelder kvaliteten. Oversetterne våre er universitetsutdannet, har norsk som morsmål og er kvalifiserte fagoversettere og autoriserte oversettere.

Fortrolighet

Vi har en stor kundebase som blant annet består av internasjonale foretak, advokater og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Vi inngår gjerne egne fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det.

Trenger du mer informasjon, ønsker du å bestille en autorisert oversettelse fra tysk til norsk?

Du betaler med kredittkortet ditt på nett via PayPal eller Saferpay, en trygg sveitsisk betalingsløsning. Du kan enkelt få et tilbud og bestille en autorisert oversettelse fra tysk av dine dokumenter på nett i vår oversettelsesportal. Hvis du trenger mer informasjon, kan du få tak i oss døgnet rundt på e-post.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100, og som har spesialisert seg på å utføre og levere høykvalitetsoversettelser og autoriserte oversettelser til og fra tysk.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>