The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautorisert oversettelse og fagoversettelse fra tysk til norsk online

Profesjonell oversettelse fra tysk til norsk

Vi har en dyktig oversetterstab som behandler oversettelsesprosjekter for mer enn 140 forskjellige språk. I arbeid med våre oversettelser fra tysk til norsk benytter vi oss av toppkvalifiserte fagoversettere, som står klar til å oversette alle type dokumenter. Vi kan tilby autoriserte oversettelser fra tysk til norsk av alle typer tekster. Statsautorisering vil særlig være aktuelt for dokumenter til bruk i retten; vitnemål og attester og andre offentlige dokumenter, for eksempel skattedokumenter, fødsels- og dåpsattester, vigselsattester, testamenter, kontrakter, dødsattester, skilsmissebevillinger, bostedsattester, navneendringer, oppholdstillatelser, politiattester mv.

Fagoversettelse fra tysk til norsk

Med fagoversettelse mener vi oversettelse av tekniske tekster, juridiske dokumenter, bruksanvisninger, nettsteder og en rekke andre former for oversettelse.

  • tekniske oversettelser
  • medisinske oversettelser
  • juridiske oversettelser
  • økonomiske oversettelser

Tyske fagoversettere og statsautoriserte translatører

I arbeid med oversettelser fra tysk til norsk benytter vi oss alltid av gode norske oversettere som oversetter til sitt morsmål. Disse har lokalkunnskapen som kreves for at dine oversettelser skal fungere på det norske markedet, både språklig og innholdsmessig. The Native Translator prioriterer kvalitet fremfor kvantitet, noe du som kunde kan nyte godt av når du benytter deg av våre statsautoriserte oversettelser fra tysk til norsk.

Oversettelse fra tysk til norsk med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til den internasjonale ISO17100-standarden, et anerkjent kvalitetskriterie som gjelder spesielt for oversetterbyråer. Vårt arbeid gjennomgås jevnlig av Austrian Standards Institute, som tjener som den internasjonale sertifiserende myndigheten. Dette gir deg således, som vår klient, det høyeste nivået av sikkerhet.

Konfidensialitet er vår etiske standard

Vi håndterer sensitiv informasjon hver eneste dag. Vi er alltid nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

Sikker betaling på nettet

Du kan gjerne betale for din oversettelse med kredittkort direkte på internett via PayPal eller Saferpay som er en sikker sveitsisk betalingsløsning.

Kontaktinformasjon

For mer informasjon, kontakt oss døgnet rundt via Opens window for sending emaile-post.

Her kan du gi oss i oppdrag å oversette en tekst fra tysk til norsk

Du kan bestille enten en enkel eller autorisert oversettelse til eller fra tysk online. Last opp dokumentet ditt her, og gi oss i oppdrag å oversette dette direkte på vår Opens internal link in current windowOversettelsesPortal.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100, og som har spesialisert seg på å utføre og levere høykvalitetsoversettelser og autoriserte oversettelser til og fra tysk.