The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautorisert oversettelse fra norsk til tysk

Få en autorisert oversettelse til tysk av en statsautorisert tysk translatør, bestil online!

Vi tilbyr autoriserte oversettelser av offisielle dokumenter fra norsk til tysk online La oss oversette dine forretningsrapporter, finansielle dokumenter, kontrakter, avtaler til tysk. Raskt, uproblematisk og til fordelaktige priser! Våre oversettere er autoriserte og godkjente i Tyskland og kan derfor klargjøre autoriserte oversettelser av offisielle dokumenter.

Morsmålstalende tyske ekspertoversettere

Spesialister som oversetter til sitt morsmål leverer bedre oversettelser fordi de er i sitt rette element – både språklig og når det gjelder fagfeltet som skal oversettes. Dette betyr at du som kunde vil motta førsteklasses tyske spesialistoversettelser som klinger godt hos dine lesere. Du får kvaliteten du trenger fra en oversetter som:

  • er en profesjonelt kvalifisert tysk oversetter;
  • har spesialistkunnskap;
  • oversetter til sitt tyske morsmål.

Høyt anerkjente oversettere

Vi har fått internasjonal ISO 17100-standard for våre oversettertjenester og er derfor underlagt strenge kvalitetskontroller både for oversettelser og for andre tjenester. Deler av prosessen for kvalitetssikring pålegger oss å tilfredsstille fire øyne-prinsippet, dvs. at alle oversettelser blir gjennomgått hver for seg, revidert og sluttført av en annen oversetter som er kvalifisert innenfor det relevante fagfeltet.

Fortrolighet er en selvfølge for oss

Vi behandler ofte store mengder sensitiv informasjon og det er derfor av høyeste betydning for oss å beholde denne informasjonen konfidensiell.

Rask tilbakemelding – over hele verden

Våre globale aktiviteter (kontorer i Europa, Asia og Amerika) sikrer deg at minst ett kontor alltid er tilgjengelig for å svare på dine forespørsler, når som helst på døgnet. Vi garanterer deg et bindende tilbud innen en time etter at vi har mottatt dine dokumenter.

Kontakt

Vi står gjerne til tjeneste med mer informasjon. Kontakt oss 24/7 med eventuelle spørsmål på Opens window for sending emailEpost.

Kontakt oss for et uforpliktende pristilbud på oversettelse fra norsk til tysk ved å Opens internal link in current windowlaste opp dokumentet ditt her.

The Native Translator har spesialisert seg på oversettelse av dokumenter of tekster til tysk. Oversettelsesbyrået er sertifisert iht. ISO 17100 og tilbyr oversettelser til flere enn 140 språk.