Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Statsautorisert oversettelse fra norsk til tysk

Vi hjelper deg med en statsautorisert oversettelse til eller fra tysk. Vi oversetter og stempler norske dokumenter som skal fremlegges i tysk oversettelse for tyske myndigheter

Vi tilbyr autoriserte oversettelser av offisielle dokumenter fra norsk til tysk online La oss oversette dine forretningsrapporter, finansielle dokumenter, kontrakter, avtaler til tysk. Raskt, uproblematisk og til fordelaktige priser! Våre oversettere er autoriserte og godkjente i Tyskland og kan derfor klargjøre autoriserte oversettelser av offisielle dokumenter. (Öffentlich bestellte, Staatlich geprüfte und zugelassene Übersetzer Norwegisch-Deutsch)

Juridiske oversettelser til tysk : ISO 20771

The Native Translator var det første oversettelsesbyrået i Skandinavia som ble sertifisert etter ISO 20771, ISO-standarden for juridiske oversettelser. Sertifiseringen bekrefter kvalitetsprofilen vår og at vi gjør vårt ytterste for å være en bransjeledende leverandør av juridiske oversettelser av høy kvalitet.

Kvalitetsgaranti på oversettelse norsk til tysk ISO 17100

Historisk har The Native Translator hatt en ledende posisjon blant Europas oversettelsesbyråer når det gjelder sertifisering. Vi var et av de første oversettelsesbyråene som ble kvalitetssertifisert, allerede i 2011. I tillegg til ISO 17100-sertifiseringen overholder vi også kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informasjonssikkerhet og fortrolighet, ISO 27001. Les mer om våre sertifiseringer.

Riktig pris på oversettelser til tysk

Vi tror vi er et av de rimeligste oversettelsesbyråene i Norge. Med vår effektive organisasjon kan vi tilby gode priser uten å inngå kompromisser når det gjelder kvaliteten. Oversetterne våre er universitetsutdannet, har tysk som morsmål og er kvalifiserte fagoversettere og autoriserte oversettere.

Fortrolighet

Vi har en stor kundebase som blant annet består av internasjonale foretak, advokater og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Vi inngår gjerne egne fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det.

Trygg betaling på nett

Du betaler med kredittkortet ditt på nett via PayPal eller Saferpay, en trygg sveitsisk betalingsløsning. Du kan enkelt få et tilbud og bestille en oversettelse av dine juridiske dokumenter på nett i vår oversettelsesportal.

Hvis du trenger mer informasjon, kan du få tak i oss døgnet rundt på e-post.

The Native Translator har spesialisert seg på oversettelse av dokumenter of tekster til tysk. Oversettelsesbyrået er sertifisert iht. ISO 17100 og tilbyr oversettelser til flere enn 140 språk.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>