Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Statsautorisert oversettelse fra norsk til spansk

Statsutorisert oversettelse til spansk online.

The Native Translator er en global ISO 17100 sertifisert tilbyder av kvalitetsoversettelser bl.a. fra norsk til spansk. Gjennom vårt online bestillingssystem mottar du straks et gratis, uforpliktende fastpristilbud med en konkret leveringstid. Årsberetninger, økonomidokumenter, kontrakter o.l. blir oversatt online - raskt, rimelig og lettvint! Oversettelsene utføres av statsautoriserte oversettere som bor i Spania.

For at et dokument som er oversatt av en norsk statsautorisert oversettere skal være gyldig i utlandet, må det ha et apostillestempel. Apostillestempelet bekrefter ikke at innholdet i dokumentet er riktig, men det bekrefter at signaturen til oversetteren er ekte og at oversetteren er statsautorisert. The Native Translator tilbyr autorisert oversettelse fra norsk til spansk utført av norsk translatør med autorisasjon fra det spanske utenriksdepartementet.

Dokumenter som man ofte trenger en autorisert oversettelse av:

  • Identifikasjonspapirer, fødsels- og vigselsattester, skilsmissedokumenter
  • Vitnemål (f.eks. utdanningspapirer eller arbeidsattester)
  • Bank- og forsikringsdokumenter
  • Salgs- og husleieavtaler
  • Domsavsigelser
  • Medisinske rapporter (f.eks. til forsikringer)

For bedrifter utfører vi også autoriserte oversettelser av forretningsdokumenter

  • Årsberetninger, resultatregnskap, kvartalsrapporter
  • Utskrifter fra foretaks- eller handelsregistre
  • Arbeidskontrakter, forretnings- og samarbeidsavtaler
  • Lisenser, patenter

Statsautoriserte oversettelser fra norsk til spansk med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til den internasjonale ISO 17100-standarden, et anerkjent kvalitetskriterie som gjelder spesielt for oversetterbyråer. Vårt arbeid gjennomgås jevnlig av Austrian Standards Institute, som tjener som den internasjonale sertifiserende myndigheten. Dette gir deg således, som vår klient, det høyeste nivået av sikkerhet.

Fortrolighet er en selvfølge for oss

Vi behandler ofte store mengder sensitiv informasjon og det er derfor av høyeste betydning for oss å beholde denne informasjonen konfidensiell.

Leveringstider for oversettelser til og fra fransk

Siden vi ofte har stor pågang av oversettelsesoppdrag og avhengig av den aktuelle tekstmengden må du regne med ca. 1-3 dager for en oversettelse til eller fra fransk.

Sikker betaling på nettet

Du kan gjerne betale for din oversettelse med kredittkort direkte på internett via PayPal eller Saferpay som er en sikker sveitsisk betalingsløsning.

Kontaktinformasjon

For mer informasjon, kontakt oss døgnet rundt via e-post.

Her kan du gi oss i oppdrag å oversette en tekst til eller fra spansk

Du kan bestille enten en enkel eller autorisert oversettelse til eller fra spansk online. Last opp dokumentet ditt her, og gi oss i oppdrag å oversette dette direkte på vår OversettelsesPortal.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100, og som har spesialisert seg på å utføre og levere høykvalitetsoversettelser og autoriserte oversettelser til og fra spansk.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>