Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Statsautoriseret oversettelse til spansk

Statsautoriseret oversettelse av dokumenter til spansk

Vi har mange års erfaring med statsautoriserte oversettelser av dokumenter til spansk. Hos oss kan du få statsautoriserte spanske oversettelser av viktige dokumenter som fødselsattester, vigselsattester, vitneforklaringer og vitnemål - for å nevne noe. Vi oversetter fra norsk til spansk eller til et av de andre 140 språkene vi tilbyr.

Digital levering av statsautoriserte spanske oversettelser

Det er viktig at oversettelser blir utført av oversettere som har erfaring og kompetanse innenfor fagområdet. For å kunne levere statsautoriserte, oversettelser til spansk benytter vi oss derfor av statsautoriserte translatører som med sitt stempel og sin myndighet bekrefter at dokumentet er riktig oversatt. Våre translatører og oversettere er spesialister i å levere budskaper på andre språk.

Våre statsautoriserte spanske oversettelser leveres vanligvis digitalt via e-post, men kan også sendes i posten i tilfelle det er ønskelig. Dokumenter som skal brukes ovenfor myndigheter i andre land må normalt være stemplet av en statsautorisert translatør. 

Klikk på Få et pristilbud for å hurtig motta et pristilbud på din oversettelse. Prisen blir regnet ut automatisk av vårt system. Ved å benytte deg av vår oversettelsestjeneste kan du se at statsautoriserte, spanske oversettelser ikke behøver å koste all verden. Vi leverer oversettelser av høy kvalitet innenfor korte tidsfrister. 

Statsautoriserte oversettelser til spansk med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til den internasjonale ISO 17100-standarden, et anerkjent kvalitetskriterie som gjelder spesielt for oversetterbyråer. Vårt arbeid gjennomgås jevnlig av Austrian Standards Institute, som tjener som den internasjonale sertifiserende myndigheten. Dette gir deg således, som vår klient, det høyeste nivået av sikkerhet.

Konfidensialitet er vår etiske standard

Vi håndterer sensitiv informasjon hver eneste dag. Vi er alltid nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

Skulle du ønske ytterligere informasjon, inviterer vi deg til å ta kontakt med oss hele døgnet via e-post.

The Native Translator er et ISO 17100-kvalitetssertifisert oversetterbyrå online, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede oversettelser til spansk direkte gjennom Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>