Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Statsautorisert oversettelse til spansk ISO 17100 sertifisert

Autoriserte oversettelser fra norsk til spansk

The Native Translator tilbyr klare og korrekte spanske oversettelser på nett. Vi leverer hurtige og kostnadseffektive oversetter av de fleste typer dokumenter og attester. Vi oversetter eksempelvis fødselsattester, ekteskapsattester, skillsmisseattester, førerkort, vandelsattester, adopsjonspapirer og pasientjournaler, for å nevne noe.

Lokale oversettere

The Native Translator samarbeider med over 5500 lokale oversettere som står klare til å hjelpe deg. Vi har døgnåpen service, og oversetter tekster og dokumenter fra norsk til spansk, og fra spansk til norsk – samt til og fra over 100 andre språk.

Statsautoriserte spanske oversettelser på nett

Våre eksperter innenfor spanske oversettelser har lang erfaring med profesjonelle oversettelser, og er statsautoriserte oversettere i sine respektive land. Alle medlemmer av oversetterteamene er valgt på grunnlag av deres yrkeserfaring, fag- og språkkunnskap. Før oversetterne blir tildelt oppdrag blir de alltid testet i språkkombinasjonen og fagfeltet de skal arbeide med.

Morsmålsprinsippet

Morsmålsprinsippet er i fokus for oversettelser til og fra spansk og er svært viktig når vi skal vurdere oppdrag til oversettere av dine dokumenter. Prinsippet er at en oversetter kun skal oversette til sitt morsmål. En engelsk morsmålstaler oversetter tekster til engelsk, en spansk morsmålstaler oversetter innhold til spansk osv. En morsmålstaler er en person som er født, oppvokst og har skolegang og utdannelse i et land der målspråket er landets offisielle språk. 

Oversettingstjenester til og fra spansk med ISO 17100-sertifisering

The Native Translator bekrefter sin forpliktelse til å følge den høyeste standard mht oversettelsens kvalitet. For å oppnå denne standarden fikk vi i 2011 sertifisering etter ISO 17100:2015* (tidligere EN 15038).  Denne sertifiseringen oppdateres regelmessig med tester hos en offisiell testinstans.

ISO-standardene International Organization for Standardization bistår organisasjoner i å overholde bransjens Best Practices og sikrer dermed at vi er i stand til å oppfylle eller til og med overgå kundens vilkår. Dersom du trenger en oversettelse til spansk  som oppfyller kravene i standarden ISO 17100, kontakt oss per E-Mail.

Taushetsplikt

Vi har absolutt taushetsplikt mht behandling av kundens data og dokumenter. Våre fagoversettere har forpliktet seg til å holde slik informasjon konfidensiell.

Her kan du bestille oversettelse av et dokument til spansk

Her kan du bestille en fagoversettelse til spansk eller en bekreftet oversettelse av juridiske dokumenter til spansk. Last opp ditt dokument og bestill direkte i vår  Oversetterportal.

Kontakt og flere opplysninger

Trenger du mer informasjon? Kontakt oss på E-Mail – vi er tilgjengelige 24/7, hele året!

The Native Translator er et ISO 17100 sertifisert oversetterbyrå som har spesialisert seg på direkte levering online av spanske kvalitetsoversettelser

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>